ozel mesaj

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • DMT
    Daimi Üye
    • 4897

ozel mesaj

Merhabalar, benim ozel mesajima bugune kadar 4 mesaj geldi ve rahatlikla okuya bildim.Iki gundur, siteye her girisimde, ozel mesajiniz var diye bir ibare cikiyor, aciyorum ama eski 4 mesajim disinda bir mesaj yok.Nedenini anlayamadim.Bilgi verirmisiniz?
  • imported
    Admin
    • 1237

Re: ozel mesaj

Yeni mesaj geldiğizaman YAnıp Sönerek sizi uyaran bir Yeni Mesaj yazısı çıkar. Ayrıca mesaj alanınızda TOPLAM kaç mesajınız olduğu da HER ZAMAN yazılır. Yani TOPLAM 4 mesajınız var yazısı siz o mesajları silene kadar duracaktır, yeni mesaj geldiğinde ise bu TOPLAM 5 mesajınız var olacak ve 1 Yeni Mesaj yazısı yenıp sönecektir.

Comment

• imported
      Daimi Üye
      • 4897

Sevgili webmaster, ayni dediginiz gibi, yeni mesaj var diye yanan kirmizi bir isik ve toplam 5 mesaj yazan yazi var.Ama acinca yalniz 4 tane gorunuyor.Ilginize tesekkurler

Comment

• imported
        Daimi Üye
        • 4897

Ayni ibarelerle mesaj 6 ya cikti.Aciyorum yalnizca 4 tane.2 yeni mesaj isigi yanip sonuyor.Ne yapmaliyim?

Comment

• imported
          Admin
          • 1237

sorunun hala sürüyor mu???

Comment

• imported
            Daimi Üye
            • 4897

Eski mesajlarimi silince, yeni gelenleri okudum.Saniyorum hep mesaj kutusunu bosaltmam lazim.Ilginize tesekkurler.

Comment

Working...
            X