ozel mesaj

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • DMT
    Daimi Üye
    • 4897

    ozel mesaj

    Merhabalar, benim ozel mesajima bugune kadar 4 mesaj geldi ve rahatlikla okuya bildim.Iki gundur, siteye her girisimde, ozel mesajiniz var diye bir ibare cikiyor, aciyorum ama eski 4 mesajim disinda bir mesaj yok.Nedenini anlayamadim.Bilgi verirmisiniz?
  • imported
    Admin
    • 1237

    #2
    Re: ozel mesaj

    Yeni mesaj geldiğizaman YAnıp Sönerek sizi uyaran bir Yeni Mesaj yazısı çıkar. Ayrıca mesaj alanınızda TOPLAM kaç mesajınız olduğu da HER ZAMAN yazılır. Yani TOPLAM 4 mesajınız var yazısı siz o mesajları silene kadar duracaktır, yeni mesaj geldiğinde ise bu TOPLAM 5 mesajınız var olacak ve 1 Yeni Mesaj yazısı yenıp sönecektir.

    Comment

    • imported
      Daimi Üye
      • 4897

      #3
      Re: ozel mesaj

      Sevgili webmaster, ayni dediginiz gibi, yeni mesaj var diye yanan kirmizi bir isik ve toplam 5 mesaj yazan yazi var.Ama acinca yalniz 4 tane gorunuyor.Ilginize tesekkurler

      Comment

      • imported
        Daimi Üye
        • 4897

        #4
        Re: ozel mesaj

        Ayni ibarelerle mesaj 6 ya cikti.Aciyorum yalnizca 4 tane.2 yeni mesaj isigi yanip sonuyor.Ne yapmaliyim?

        Comment

        • imported
          Admin
          • 1237

          #5
          Re: ozel mesaj

          sorunun hala sürüyor mu???

          Comment

          • imported
            Daimi Üye
            • 4897

            #6
            Re: ozel mesaj

            Eski mesajlarimi silince, yeni gelenleri okudum.Saniyorum hep mesaj kutusunu bosaltmam lazim.Ilginize tesekkurler.

            Comment

            Working...
            X