Bir yandan deli olduğumu düşünüyorum, bir yandan yapıyorum...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Yeşim_Yıldırım
    Admin
    • 19582

Bir yandan deli olduğumu düşünüyorum, bir yandan yapıyorum...

!5 günde bir temizlikçi alma olayına bir ay dayanabildim Ayda vereceğim 200 lira ile oo neler yaparım deyip, bu hafta almadım. Ama kardan sonra camlar buzlu cam kıvamına gelince, bugün oturdum cam siliyorum Bir yandan da kendime söyleniyorum, delisin, delisin sennnnn, diye iki gün sonra tekrar kar gelecek, ama ossunnnn çok kirli duruyor, dışarıyı göremiyorum, hem kirli camdan da kar seyretmenin ne zevki olur, dimi, dimi
  • maximum_moment
    Onur Üyesi
    • 18635

Cevap: Bir yandan deli olduğumu düşünüyorum, bir yandan yapıyorum...

Yeşim_Yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    !5 günde bir temizlikçi alma olayına bir ay dayanabildim Ayda vereceğim 200 lira ile oo neler yaparım deyip, bu hafta almadım. Ama kardan sonra camlar buzlu cam kıvamına gelince, bugün oturdum cam siliyorum Bir yandan da kendime söyleniyorum, delisin, delisin sennnnn, diye iki gün sonra tekrar kar gelecek, ama ossunnnn çok kirli duruyor, dışarıyı göremiyorum, hem kirli camdan da kar seyretmenin ne zevki olur, dimi, dimi
    ver webmasterin eline bir bez, silsin camları dert ettiğin şeye bak

Comment

• Yeşim_Yıldırım
      Admin
      • 19582

maximum_moment Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ver webmasterin eline bir bez, silsin camları dert ettiğin şeye bak
      Verecektim ama, bu ara işleri gercekten çok yoğun kıyamadım. Temizlikçi alma olayıma en çok o sevinmişti zaten, camları silmekten kurtuldu diye

Comment

• maximum_moment
        Onur Üyesi
        • 18635

Verecektim ama, bu ara işleri gercekten çok yoğun kıyamadım. Temizlikçi alma olayıma en çok o sevinmişti zaten, camları silmekten kurtuldu diye
        hehehe bu arada bizim kar forumu vardı ya...en son sayfada, 17. sayfada yani, 31 ocak tarihinde istanbul için kar tarihi vermiştim tutacak mı bakalımDDD

Comment

• senveben
          Daimi Üye
          • 3521

inanmıyorum sana Yeşim

Dünde aklıma gelmiştin.Ne akıllı bi iş yaptı kurtuldu diyordum.Bunları söylerken ben bir yandan da temizlik yapmaya çalışıyordum

Comment

• Yeşim_Yıldırım
            Admin
            • 19582

maximum_moment Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            hehehe bu arada bizim kar forumu vardı ya...en son sayfada, 17. sayfada yani, 31 ocak tarihinde istanbul için kar tarihi vermiştim tutacak mı bakalımDDD
            Ben de onu soracaktım sana, okulları tatil ettirecek kadar kar olarmı bu seferde İstanbulda?

Comment

• Jemima
              Onur Üyesi
              • 15153

bana da 15te bir geliyor, verdigim paraya senin kadar aciyorum valla...Cocuk okula baslasin temizlikci artik gelmesin diyordum ama bilemiyorum simdi sen boyle yazinca bir kere daha duisuneyim

zaten benimki camlari silmeye yetisemiyor, zamani kalmiyor (eli biraz yava$ sagolsun)

Comment

• maximum_moment
                Onur Üyesi
                • 18635

Ben de onu soracaktım sana, okulları tatil ettirecek kadar kar olarmı bu seferde İstanbulda?
                büyük bir ihtimal ile okullar tatil olabilir...
                istanbulun şu şekilde gelişebilir...
                yarın önce cephe sistemiyle yağmur başlar,sonra akşam saatlerinden sonra gece veya sabaha yakın(soğumanın hızına bağlı olarak)yağmur kara dönüşebilir, çarşambadan itibarende kar, yaklaşık olarak 4 gün..bu 4 gün içinde sea effect yağışlar..
                sea effect yağşlar şöyle anlatabiliriz: içi su dolu bir tencere, kapağı kapalı...kapak nemden dolayı su damlaları haline gelir,şimdi karadenizi tencere gibi düşün, gelecek sistemde havada denizin üzerinde kapak, nem yüklenince karadenizden, artık rüzgarın yönüne bağlı olarak, yağış bırakacak, bu 4 gün sonunda hava açar gibi olsa da tekrardan 2. bir sistem istanbulu etkileyebilir, yaklaşık olark 20 şubata kadar kar,soğuk belki arada güneş yüzünü gösterebilir,

tabi bunlar tahminden ibaret, akşam modelleri ve diyagramlardan daha net birşeyler söylenebilir...

Comment

• NRY
                  Onur Üyesi
                  • 19738

özgür sen ne ara hava tahminci oldun yahu, rüyaya mı yatıyosun nedir? :-p

Comment

• maximum_moment
                    Onur Üyesi
                    • 18635

NRY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    özgür sen ne ara hava tahminci oldun yahu, rüyaya mı yatıyosun nedir? :-p
                    yok bişey olduğum yok)))
                    merak işte 1 aydır, haritalara bakıp(modeller) anlamaya çalışıyorum, bu modellerin bir kısmı 12 saatte bir bir kısmı da 6 saatte bir güncellenir, ve modeller 8/12 günlük tahmini hava olaylarının resmini çizer, ben her güncellemeyi kopyalaıp ayrı bir klasörde topluyorum, sonra arada ne gibi değişimler olmuş, neden olmuş anlamaya çalışıyorum,

şu forumda : http://www.annecocuk.com/showthread....durumu)/page17

31 ocakta yazdığım istanbulda bir daha ki yağacak kar- ın tarihini vermiştim..tutarsa sevincemDDD

Comment

• NRY
                      Onur Üyesi
                      • 19738

yakında televizyona çıkıp yorum da yaparsın sen
                      şimdi inşallah tutar mı deseeem, tutmasın mı deseeem bilemedim
                      sen en iyisi işine dön, arada bırakma bizi böyle:-p

Comment

• Yeşim_Yıldırım
                        Admin
                        • 19582

Jemima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bana da 15te bir geliyor, verdigim paraya senin kadar aciyorum valla...Cocuk okula baslasin temizlikci artik gelmesin diyordum ama bilemiyorum simdi sen boyle yazinca bir kere daha duisuneyim

zaten benimki camlari silmeye yetisemiyor, zamani kalmiyor (eli biraz yava$ sagolsun)
                        Cemile Ben şöyle düşündüm: ya paran olacak sürekli bir kadının olucak (ki o da beni acaip sıkabilir, ayak altında birisini dolanması, çamaşırlarımız ortadamı neerede, aman kadın görmesin felan derken ben strese girerim..) , hadi belki haftada bir de kurtarabilir. Amaaa 15 günde bir alınan kadının bana çok da faydası olmuyor. İş yerim dışarda olduüğu zamanlarda mantıklıydı, ev kirlenmiyordu. Şimdi en az haftada 2 gün evi süpürüp, vileda ile olsun silmem gerekiyor. EE ben silip süpürüyorsam zaten, Hemen hemen 2 günde bir mutfağı, banyoyu temizliyorsam, zırtpırt toz alıyorsam, 15 günde bir kadın almak çok da anlamlı gelmedi şimdilik

Comment

• NRY
                          Onur Üyesi
                          • 19738

ben ayda bir alıyorum.
                          camlar benim de aynı..
                          bugün arayıp gün kararlaştırayım diyordum, vazgeçtim.
                          nasılsa aynı hale gelecek..
                          şu karcan gelsin gitsin..
                          sonra artık.
                          ayrıca evet, delisin

Comment

• NRY
                            Onur Üyesi
                            • 19738

karşılayacak kadar param olsa eve her gün yemek ve temizliğe gelen birini alırdım.
                            özel eşyaları, çamaşırı vs ben kaldırırım zaten.
                            ama genel olarak evi başkası temizler toplarsa nefis olur.
                            bazılarının vardır, yıllardır gelir, evin her şeyini bilir.. kendi düzenini oturtmuştur, güvenirsin, çocuklarını büyütürken de yanındadır falan..
                            ne şans..

Comment

• zeyneb
                              Daimi Üye
                              • 8322

temizlikçi büyük rahatlık.. çalışan anneler için hele şart.. haftada 1 bazen 2 bile ideal olabilir..
                              ama sizin durum farklı ev+iş aynı mekan olunca hergün temizlik gerekir, en iyisi sen hergün yarım gün gelecek birini al..

Comment

Working...
                              X