beyaz saclar icin en iyi boya

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • DMT
    Daimi Üye
    • 4897

beyaz saclar icin en iyi boya

Yirmi yasimdan beri beyazlayan saclarim, artik on bes gunde bir boyanmak ister oldu. Genelde balyajli kullaniyorum ve dip boyasi yaptiriyorum. Bu kadar kisa aralikla yaptirmazsam, beyazlar cabucak belli oluyor. Onerebileceginiz bir marka var mi? Cabucak akmayacak ve daha uzun sureli bir marka onerebilir misiniz? Ya da organik boya yaptiran ve kullanim suresi hakkinda bilgi verebilecek var mi arkadaslar?
  • imported
    Onur Üyesi
    • 25404

Re: beyaz saclar icin en iyi boya

ben siyah saç kullanıyorum...

siyah diye illa şu marka takıntım yok

bazen kendim boyuyorum bazen boyatıyorum

o yüzden yardımcı olamıyacağım

Comment

• imported
      Demirbaş
      • 324

Re: beyaz saclar icin en iyi boya

Ben hint kınası kullanıyorum.

3 küçük paket (2 kızıl, 1 kahve) yeterli oluyor.

Koyu bir renk çıkıyor ortaya ama boya ile alakası yok.

Ben çok memnunum hem aynı zamanda bakım da yapmış oluyorum saçlarıma. Yoğurt, yoğurt suyu, 1 yumurta sarısı, zeytinyağı, tatlıbadem yağı ilave ediyorum, su ile boza kıvamında karıştırıyorum. Eldivenlerimi takıp, yumurta sürücü fırça ile saçımın heryerine yediriyorum. 45 dakika kadar bekledikten sonra kuru saça bol şampuan sürüyorum sonra da bol su ile yıkıyorum (bu işlemi yağlardan daha iyi arınsın diye yapıyorum). 2 hafta kadar biraz kızıl su akıyor her yıkamada, yastık kılıfı falan kızıl oluyor ama, saçlar uzadıkçadiplerim beyaz beyaz sırıtmıyor, boyadaki gibi bir çizgi oluşmuyor ve bu işlem bana 2.5-3 ay gidiyor.

Kuaförüm bile saçlarımı çok beğeniyor.

Tavsiye ederim.

Comment

Working...
      X