Arkadaşlar,inek sütü alerjisinde keçi sütü ve ürünlerinin kullanılabildiğini duydum.Bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Arkadaşlar,inek sütü alerjisinde keçi sütü ve ürünlerinin kullanılabildiğini duydum.Bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim.
sanırım inek sütü alerjisi problemi olan yok aranızdaannecik74 yazdı:
Evet, bize de doktorumuz keçi peyniri önermişti.
benım oglumdada ınek sutu alerjısı var ama doktorumuz kecı sutunude yasakladı cunku ınek sutundekı proteın kecı sutundede var.
3,5 yaşında olduğuna göre umarım atlatmışsınızdır.İlaç kullandınız mı peki?elif74 yazdı:
internetten biraz araştırdım.Sanırım protein yapısı daha küçük olduğu için sindirimi daha kolaymış.ELA yazdı:
benım oglumdada ınek sutu alerjısı var ama doktorumuz kecı sutunude yasakladı cunku ınek sutundekı proteın kecı sutundede var.
Hayır, alerji değerleri sınırda çıkmıştı. Çok fazla alerjik değildi yani. Sadece mamamızı değiştirmiştik çünkü devam mamalarında normalde inek sütü oluyormuş. Onun dışında zaten emdiği için inek sütü vermemek problem olmamıştı. Şimdi hiç sorunumuz yok Allaha şükür. Umarım sizinki de geçer.annecik74 yazdı:
3,5 yaşında olduğuna göre umarım atlatmışsınızdır.İlaç kullandınız mı peki?elif74 yazdı:
geçmiş olsun , hiç bilgim yok malesef.
Benim kizin da alerjik oldugu gecen hafta ortaya cikti. Keci sutunu ben de hep duyarim anne sutune en yakin sut diye...
aslında ben özellikle yoğurt ve peynir yemesi açısından istiyorum keçi sütünü önce dr una bir danışayım bakalım ne diyecek.Berna01 yazdı:
Benim kizin da alerjik oldugu gecen hafta ortaya cikti. Keci sutunu ben de hep duyarim anne sutune en yakin sut diye...