sonuna kadar güvendiginiz,sevdiginiz ne şekilde olursa olsun yanında olucagınızı bildiginiz.biri dostunuz arkadaşınız varsa kıymetini bilin.nerden çıktı bu şimdi demeyin içimden geldi
sonuna kadar güvendiginiz,sevdiginiz ne şekilde olursa olsun yanında olucagınızı bildiginiz.biri dostunuz arkadaşınız varsa kıymetini bilin.nerden çıktı bu şimdi demeyin içimden geldi
var o benim canim arkadasim,kankim nuray Kizlarida ayni sekilde emrenin en iyi arkadaslari,hatta kuzanleri deyim
birbirimizin en buyuk sansiyiz su yaban ellerde
seviyorum onu...
birde mehmet,kocam yani
Var .Hemde birkaç tane.
Benim için çok değerliler tabiki,kıymetlerini biliyorum
var benim de 2 tane can dostum var
sonuna kadar yanımda olacağına inandığım.
Biz dört kişiyiz,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez, maddi manevi her koşulda birbirimize destek oluruz.İyi kötü her günümüzde birbirimizin yanındayızdır.Eşlerimiz de arkadaş,dost.Onlar benim,ben onların kıymetini çok iyi biliriz
arkadasim belgin. 15 yildir en yakinimdir kan bagim olmayan. evimin anahtari ondadir, evinin anahtari bendedir. kizinin dogumunda yaninda ben vardim, kizimin dogumunda yanimda o vardi. ayrimiz gayrimiz yoktur. evlerimiz yurekleriiz birbirimize aciktir. eslerimizde iyi anlasir.
şimdi küsüz
ama eminim ki ona gerçekten ihtiyacım olduğu anda yanımda olur
onun da ihtiyacı olduğu anda ben yanına olurum
ama allah ikimizi de birbirine muhtaç etmesin
ne mutlu ya böyle dostunun olmasıaycicek yazdı:
arkadasim belgin. 15 yildir en yakinimdir kan bagim olmayan. evimin anahtari ondadir, evinin anahtari bendedir. kizinin dogumunda yaninda ben vardim, kizimin dogumunda yanimda o vardi. ayrimiz gayrimiz yoktur. evlerimiz yurekleriiz birbirimize aciktir. eslerimizde iyi anlasir.
dostluk uzun zaman ister. beslenmek ister.. arkadaşlıkla çok karıştırılır... dostum varmı deyince düşündüm.
gerçek dost bulmak çok zor bencede arkadaş ap ayrı bişey.benim onlarca arkadaşım var ama dostumm...............