ben ilk evlendigimde 9 ay kayınvaldemle oturmak zorunda kalmıştım,zor beraber oturmak.şuandada oturan insanlar varmı merak ediyorum
ben ilk evlendigimde 9 ay kayınvaldemle oturmak zorunda kalmıştım,zor beraber oturmak.şuandada oturan insanlar varmı merak ediyorum
Ayni binada Alt katımda oturur kendisi ama böyle bile bazen sinir oluyorum . İlişkiyi belli bir sınırla korumak zorundayım. ne fazla samimi nede soğuk bir gelin olmaya çalışsamda bazen bu durum beni epey zorluyor.
Keşke uzak olsaydık diyorum .
Malum analarının yanında erkekler pek bi mahsum çocuk oluveriyor ve bu da beni sinir eden olayların başında gelioyor.
Deşmeyin yaramı :P
ben 6yıllık evliyim ve 5 sene kayınvalidemle beraber oturduk. ikiarkadaş gibi olduğumuz için anlaşabildik. arada tartışmalrımız olmuyodu değil ama sonu hep tatlıya bağlanırdı.şimdi şunu söyleyebiliyorum iyikide beraber oturmuşuz ondan çok şey öğrendim.
size aynen katılıyorum.bazen düşünüyorum,neden şu kayınvaldelerle gelinler anlaşamaz..biz anlaşmıyo degiliz aramızda kötü degil ama yinede beraber oturmak yada yakın oturmak istemem altlı üstlü oturmakta zor yalaledevri yazdı:
Ayni binada Alt katımda oturur kendisi ama böyle bile bazen sinir oluyorum . İlişkiyi belli bir sınırla korumak zorundayım. ne fazla samimi nede soğuk bir gelin olmaya çalışsamda bazen bu durum beni epey zorluyor.
Keşke uzak olsaydık diyorum .
Malum analarının yanında erkekler pek bi mahsum çocuk oluveriyor ve bu da beni sinir eden olayların başında gelioyor.
Deşmeyin yaramı :P
Ben kayınvalideyimle karşı karşıya oturyorum.İnan çok zor.Zırt pırt kapı çalıyor.Evime bir şey almaga pişman oluyorum.Keşke uzak otursaydık.Uzak olunca sevgi,saygı oluyor.Böyle çok zor
benim kayınvalidem bir sokak arkamda oturuyor, hatta balkona çıktığımızda birbirimizi de görebiliyoruz..
ama hiç şikayetçi değilim; faydası var vararı yok..
ne öyle bişeyime karışırlar, ne rahatsız ederler..
çok da severim kendisini, en ufak bir tartışmamız ya da küslüğümüz olmamıştır şimdiye dek..
yarın tam 6 yıl olacak biz de en ufak bir anlaşmazlık olmadı..
bence sorun konuşamamakta; biz herşeyi konuşuruz kayınvalidemle; kırılıp, gücenirsek ve ya birbirimizden bir isteğimiz ya da şikayetimiz olduğunda, aklınıza ne gelirse herşeyi konuşarak hallederiz..
hiç öyle laf sokmayız birbirimize..
bence bunu yapabilmeli insan, ama tek taraflı olmaz tabiki, iki tarafda böyle davranmalı...
Sadece iki ay oturdum.
Karsilikli dairede oturuyorduk.
Zaten iki ay sonrada bir daha gormedim .
Iyimi kotumu bilmiyom.
O orda ben burda.
biz dokuz ay aynı evde oturduk.ama gerçekten ayrıldıgımız zaman.daha çok seviyosun oturmaya falan geliyolar ama herkezin ev hayatı ayrı oldugu için .daha çok sevgi oldu aramızda şimdi yeni evlenicek biri oldugu.diyorum sakın beraber oturmayın
bence gelin_kaynana tamamen bi önyargı.karşındaki insana önyargıyla yaklaşınca anlaşmazlıklar oluyor.onun heryaptığı ve söylediği batıyor. onu bi anne olarak göremiyorsakta bi arkadaş olarak görmeye çalışsak belki tartışmalar yaşanmayacak.naçisane fikrim.
bende hep öyle düşündüm öyle yaşamaya çalıştım ama yok olmadı.ne yaparsak yapalım gelin kaynana oldugumuzu unutamıyoruz..anlaşmanız çok güzel bişey yalnış anlamıyın keşke bende anne kız gibi olsam ama olmuyo iştekayra_25 yazdı:
bence gelin_kaynana tamamen bi önyargı.karşındaki insana önyargıyla yaklaşınca anlaşmazlıklar oluyor.onun heryaptığı ve söylediği batıyor. onu bi anne olarak göremiyorsakta bi arkadaş olarak görmeye çalışsak belki tartışmalar yaşanmayacak.naçisane fikrim.