selam .....
istanbulda çocugunu yada eşi dostu şu bu okula gönderiyo diye tavsiyeler istiyorum.... ya da şu okul sakın diyen varmı yaşanmış tecrübelerden..........
herkese sevgiler
selam .....
istanbulda çocugunu yada eşi dostu şu bu okula gönderiyo diye tavsiyeler istiyorum.... ya da şu okul sakın diyen varmı yaşanmış tecrübelerden..........
herkese sevgiler
hangi semtte oturuyorsunuz?
devlet okullarinin durumu malum,,siniflar 60 kisilik nasil aa su devlet okulu super diyen cikcagini hic sanmam,,
ancak belki pilot okullar su guzel deyenler cikabilir,
"Bence" en iyi okul ,evine en yakın olan ,ve "çocuğuna en yakın" olan okuldur
ev yeşilköyde.....şu anda cagalogluna gidiyor ama degiştirebilirim...devlet okulu yada ğilot okul istemiyorum zaten pilot okul bana göre devlet okulunun allanıp pullananı......
sanıyorum oglunuz üsküdar amerikan da çok güzel bir okul ama bana ciddi uzak umarım çok mutlu ve başarılı olur.okulu gezmiştim çok güzeldi...
oralarda TAŞ koleji var..düşünmediniz mi?
bahceşehir yakınsa ,bahceşehir koleji..Bilfen Bahçeşehir..
geçen sene bahçeşehir kolejinde anasınıfına gitti.iyiydi ama beni akademik olarak tatmin etmedi.geçen sene onu istanbul erkek iöo mülakatına soktum ve kazandı ve bu sene ilkokul hazırlıga başladı.taşı hiç başvurmadım çünkü o kadar çok baskıcı bir okul oldugu hakkında duyumlar aldım.ama çocugu giden tanımıyırum oks başarıları süper....bahçeşehir çok uzak ve çocuk şehir merkezinden biraz uzaklaşıyo çok zor bir karar bu
Allah kolaylık versin diyeyim..Okul konusu aileri ciddi strese sokan bir sıkıntı ..selinka2003 yazdı:
geçen sene bahçeşehir kolejinde anasınıfına gitti.iyiydi ama beni akademik olarak tatmin etmedi.geçen sene onu istanbul erkek iöo mülakatına soktum ve kazandı ve bu sene ilkokul hazırlıga başladı.taşı hiç başvurmadım çünkü o kadar çok baskıcı bir okul oldugu hakkında duyumlar aldım.ama çocugu giden tanımıyırum oks başarıları süper....bahçeşehir çok uzak ve çocuk şehir merkezinden biraz uzaklaşıyo çok zor bir karar bu
cok kati egitime bende karsiim,,6 yas grubun cok zorlanmasi ters teper gibime gelio,,
ayrica yesilkiyde yasayayn siteden ozoz arkadasimiz var,,oda yazar tecrubelerini,
bence yinede süper bir seçim evet bilfende iyi diye duydum benim arkadaşımın çocugunu ilkokul 1. sınıfa almadılar neymiş okuma yazma bilmiyomuş.şaka gibi istanbul erkek te böyle bir uygulama yok allahtan ama okulun fiziki şartları acıkçası çok iyi degil bence bahçeşehir koleji o paraları hak etmiyor...evet anneler babalar hırslı ama artık zaman maalesef ....bizim zaman gibi degil bu hırs degil de onlar için en iyisine karar vermek sıradan bir özel okulda iyi bir okula çocugu geçirmek çok zor ama yapamazssa ki bu bir iki senede anlaşılır alıp lay lay lom bir özel okula verebilirsin bu arada kızımda hala bahçeşehirin önünden geçerken ah çok özledim diyo tabii içim cız ediyo