Ben hep kaybediyorum anlamıyorum nereye gidiyoır bu çoraplar?her ay düzenli bir biçimde çorap alıyoruz.Eminim çorap endüstrisi beni arıyordur kim bu kahraman diye hala ev teki olmayan ve çaresizce eşini arayan çoraplarla dolu.
Ben hep kaybediyorum anlamıyorum nereye gidiyoır bu çoraplar?her ay düzenli bir biçimde çorap alıyoruz.Eminim çorap endüstrisi beni arıyordur kim bu kahraman diye hala ev teki olmayan ve çaresizce eşini arayan çoraplarla dolu.
Meralcim belki bu sorunun cevabını oğlun verir ne dersin.. Biz daha çorap kaybetmedik o nedenle nereye saklandıkları hakkında benim bir fikrim yok..
Belki bir yere saklıyordur veya çamaşır makinen bir çorap canavarıdır
merhaba. bizdede pek çorap sorunu olmadı. ama makineniz tekini alıyor kıstırıyor olmasın. yakın bi arkadaşım şu geçtiğimiz bir ay içinde makinasını tamir ettirdi ve içinden tahmin edemeyeceğiniz kadar çorap ve çamaşır kalıntıları çıkmış. birde sizin ufaklık koltuk kenarlarına falan saklıyor olmasın.. çorap canavarıyla başa çıkmada size kolay gelsin.. iyi aramalar
Henüz bizde de böyle bir sorun yok.
Kızım küçük olduğu için çoraplarını bir yerlere saklayamıyor.Kim bilir belki bir yerlerde birikiyordur çoraplar.Düşünsene bir köşeden veya bir çekmeceden onlarca tek parça çoraplarla karşılaşıyorsun. Ne komik olurdu.
Sende tek çorapları kombine edip giydirirsin(mesela canım)
selamlar...
gülay