Tavsiye edeceğiniz kurslar varmı? Hani haftada 5-6 gün yoğunlaştırılmış eğitim veren ve bu konuda başarılı , tavsiye edeceğiniz dil kursu, dersane ... nereler var? Web sitesi linki verebilirseniz sevinirim
Tavsiye edeceğiniz kurslar varmı? Hani haftada 5-6 gün yoğunlaştırılmış eğitim veren ve bu konuda başarılı , tavsiye edeceğiniz dil kursu, dersane ... nereler var? Web sitesi linki verebilirseniz sevinirim
Cok eskiden Ingiliz Kultur Dernegine gitmistim,
sanirim hala kurs veriyorlar.
Bu siteye bir bak istersen;
Ingiliz Kultur
Ingilizcene yardimci olacak bir iki adres yazayim, Ingilizce test yapabiliyorsun.
Test Your English Level
English Page
Yeşim ben yıllar önce Marmara Üniversitesi'nin kurslarına gitmiştim,çok ta memnundum.Devamı gelmedi ama ..Yoğunlaştırılmış kurslar genellikle yazın oluyoır diye biliyorum ama şimdi değişmiş te olabilir tabi.Ben o zamanlar çalıştığım için hafta sonları gidiyordum.
Daha da eskiden Dilko'ya gitmiştim.Ordan da çok memnundum..
Ben de Marmara Üniversitesi Vakfı'nın kurslarından söz edecektim. İyi olduklarını bilirim, ancak ayrıntılı bilgi sahibi değilim.Anci yazdı:
Yeşim ben yıllar önce Marmara Üniversitesi'nin kurslarına gitmiştim,çok ta memnundum.Devamı gelmedi ama ..Yoğunlaştırılmış kurslar genellikle yazın oluyoır diye biliyorum ama şimdi değişmiş te olabilir tabi.Ben o zamanlar çalıştığım için hafta sonları gidiyordum.
...
http://www.amerikankultur.org.tr
ben yakin zama once British Side a gittim. Besiktas da..
English Council in kurs bolumu kapatilinca burasi acilmis. Ogretmenler native speaker yabncilar.
ustelik pedagojik formasyonlari var. gercek ogretmenler yani.
tasiye ederim. bir seviye tespit yapiliyor. sonra uygun sinifa yerlesiyorsunuz. kurlar sIk sIk aciliyor. her seviye mevcut.
Amerikankültür'e giden arkadaşlarım çok memnun,ingilizceyi ana dilleri gibi konuşabiliyolar.barbiece yazdı:
http://www.amerikankultur.org.tr
Ben de gitmek istiyorum bu sene.Her başladığım işi yarım bıraktım.Bari birinden başlayayım tamamlamaya
Amerikan Kültür Kadıköyde'de varmış. Keşke bana daha yakın yerde de olsaydı.Of puf..
Yeşim netleştirince
bire elindekileri topalarlayınca
banada açıklayıcı bir bilgi yazarmısın
ne nerede nasıl ve ne kadar ne kadar süreli birde
şekilnde
çokmu soru cvap istiyorum ne
sen de mi gidecen?S.E.S yazdı:
Yeşim netleştirince
bire elindekileri topalarlayınca
banada açıklayıcı bir bilgi yazarmısın
ne nerede nasıl ve ne kadar ne kadar süreli birde
şekilnde