BENİM OĞLUM GİBİ 3.SINIFA BAŞLAYANLARIN VELİLERİ. BİZİM OKUL HAZIRLIKLARI TAMAM, AMA OĞLUŞUM TATİLE DOYAMIYOR BİR TÜRLÜ, YA SİZİNKİLER....
BENİM OĞLUM GİBİ 3.SINIFA BAŞLAYANLARIN VELİLERİ. BİZİM OKUL HAZIRLIKLARI TAMAM, AMA OĞLUŞUM TATİLE DOYAMIYOR BİR TÜRLÜ, YA SİZİNKİLER....
Geldim.
Önlükleri,çamaşırları,çorapları,ayakkabıları tamam.
Çantası,kalem kutusu,beslenme çantası,kalemleri vs. tamam.
Diğer defter-kitap listesi okuldan verilecek.
Birce bir an önce okulların açılmasını istiyor.
tüm çocuklarımıza rabbim zihin açıklığı versin benim oğlumda bu sene 3. sınıfa gidecek her gecen zamanda yeni yeni seyler öğrenecek bende nonunla beraber herseyi yeniden öğrenecem çok güzel bir duygu bu
burdayıs
bizimkisi Damlayı öslemiş. dolayısı ile okuluda öslemiş.
pekleşios
Ayyy! Nasıl gülümsedim.maximum_moment yazdı:
burdayıs
bizimkisi Damlayı öslemiş. dolayısı ile okuluda öslemiş.
pekleşios
Çok tatlılar,çok.
Tanrım, bizim sınıfımızın da forumu açılmış. Merabaaa
Nesli
Bıyır hanımabla, beni çağurtmışsın
Bizim Danny'nin okul kıyafetleri tamam, ayakkabı almayacağız, okul kitapları tamam, cumartesi defterlerini alacağız.
Başka da birşey kalmadı.
Pardon bir de okula gitme isteği elinizde fazla varsa bir fincan rica edeceğim.
Benim kızımda 3.sınıfa geçti her yıl önlüklerimiz veya eşofmanlarımız yenileniyor.Bugün okulumuzun web sitesinden ihtiyaç listesini aldık..son kalan eşofman,önlük,hırka ve kırtasiye eksiklerini tamamladık.Kitaplarımız kaldı.Okul başladığında verilecekmiş kitap listemiz.Kızım çok hevesli...ödevleride bitti..çok hevesli..
Sizinde mi önlükler her yıl değişti Gülşah?gül-ece yazdı:
Benim kızımda 3.sınıfa geçti her yıl önlüklerimiz veya eşofmanlarımız yenileniyor.Bugün okulumuzun web sitesinden ihtiyaç listesini aldık..son kalan eşofman,önlük,hırka ve kırtasiye eksiklerini tamamladık.Kitaplarımız kaldı.Okul başladığında verilecekmiş kitap listemiz.Kızım çok hevesli...ödevleride bitti..çok hevesli..
Bana fenalık geldi bu önlük işinden.
Bu yıl son kararlarıymış bizimkilerin,bakalım.
Evet Esra,anaokulundan itibaren her yıl değişti,yenilerini alın diye şart koşmuyorlar fakat bütün sınıf hatta bütün okul değişiyor.Bu sene eşofmanlarımız pamuklu olmuş o yüzden hoşuma gitti hiç düşünmedim.Önlük kumaşlarıda biraz daha incelmiş.Hırka süeter yerine mont tipi fermuarlı...yenilikler daha iyi olduğu için alıyorum fakat sürekli her yıl değişim hiç hoş değil aslında.Üstelik bugün önlük alırken sınıfımızdan bir veli seneyede değişecekmiş dedi Bizim okulumuz karaman yolu üzerinde yeni inşaatına başladı.Herhalde seneyede okul değişiyor diye önlüklerde değişir..bu önlük değişiminden okulların çıkarı olduğunu düşünmeye başladım.Esra_Aytekin yazdı:
Sizinde mi önlükler her yıl değişti Gülşah?gül-ece yazdı:
Bana fenalık geldi bu önlük işinden.
Bu yıl son kararlarıymış bizimkilerin,bakalım.