Bugün babamız yok iki gün de olamayacak.Elifle yalnızız.
Biraz evvel markete gittik alışveriş yaptık.Ben kasada ödeme için bekliyorum Elif te gazete dergi raflarına bakıyor.
Neyse ödememi yaptım Elif yanıma geldi ve bir yandan da elindeki çantasına birşey tıkıştırıyor yüzüne baktım suçlu bir ifade.Kızım ne koydun çantana dedim ve birşey yok dedi.Çıktık kasadan ve hemen aldım çantasını elime gazete reyonundan birkaç tane teletabi kartı sıkıştırmış çantaya.Beynimden aşağı kaynar su döküldü sanki.
Birinci hata izinsiz ve habersiz o kartları alması ikinci hata da sorunca yalan söylemesi.
Sen dedim çok büyük bir kabahat işledin ve bunu bana nasıl yaparsın?
Çok sinirlendim ama kızgınca birsürü şey söyledim ona.O kadar üzüldü ki anlatamam ama olsun üzülsün ben çok daha fazla üzgünüm.
Bu güne kadar bir dediğini iki etmedik babası da ben de ne isterse alıyoruz tabi arada sırada sınır koyarak.
Hemen aldım elindekileri markete geri döndük ve danışmadaki kıza geri verdik kendisine de özür dilettim.Kız diyorki önemli değil hanfendi o çocuk olur öyle şeyler.Hayır efendim olmaz.
Çıkışta dondurma alacaktım almadım.Eve geldik doğru odasına gönderdim.Binlerce kez özür diledi yol boyunca ama hayır dedim kolaylıkla affedemem seni.
Şu an odasında uyuya kaldı ve çok üzgün.
Nasıl davranacağımı şaşırdım.Kızgın ve küs durmaya devam etmeyi düşünüyorum bugün ki yaptığı hata iyice beynine kazınsın.
Offf doğru mu yapıyorum acaba?Siz ne yapardınız?