1. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 48 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Bu kadar doyumsuz olunur mu?

Emre tabii,ben doyumluyumdur
    Ya arkadaslar hata ettim,ettik galiba bu cocuk mutlu olsun diye herseyi herseyi gucumuzun yettigi yapioruz,ypmmak lazim ama galba...
    Simdi yasadigimiz ulke itibariyle,hos turkiyede de artik buyuk sehirler boyle,eglence demek para demek...
    Hic off demeden sirf emre eglensin arkadaslariyla olsun diye haftada 1 2 kez oyun yerleri var birakiyoruz arkadaslariyla ama dusunun icinde ziplama ,tirmanma yerlerinden tutun,kum havuzuna,bilgisayardan playstationa ve hatta kucuk marketciklere,camasir odalarina kadar oyun kurabilecekleri hersey var...
    Ceplerien para da koyuyoruz canlari pamuk seker su bu isterse aliyolar,yemeklerini goturuyoruz acikinca...
    yani cennet gibi bi yer bana sorarsaniz,ben kucukken boyle bi yer gorsem dusup bayilirdim
    Neyse oyle ucuzda degil tabii bu kadar hizmet ama hani 40 derecede disari cikaramiycamiz icin mecbur yapiyoruz.
    Ev bulusmlari yapiyoruz bunun disinda...
    Gecen gun o dediim yerde 5 saat oynadilar sonra arkadasimin esi geldi cocuklari topladi parkagoturdu aksam ustu,bir 5 saat te orada oynadilar,adamcagaz emreyi ata bile bindirmis yani bi dedigini iki etmemis
    Ama emre bunca seyin ardindan almaya gittigimde arkadaslarinin evine gitmiyor diye bana nasil saldirdi anlatamam,adamcagazin aldigi pamuk sekeri yere atti ustunde tepindi tesekkur etmek yerine :-x
    Agladi zirladi,siz ebni hep uzuyosunuz diye ama sonra ozur diledi,neysee.
    Dun yine bulsumak istedi tabii,olmadi herkesin ayri plani vardi.Biz adik babasiyla jetonlu oyun yerine goturduk 1 saati askin oynadi,ordan pizza istedi goturduk,eh fena degildi eve geldik.
    Bugun yine basladi ben bulent amcalarla buluscam diye,neyse sansimiza aradi onlarda sinemaya gidiyoruz emrede gelsin diye.
    Neymis efendim olmazmis o bowling istiyomus
    Hem gitmedi hem burnumzudan getirdi,tum koltuklari alt ust edip yerlere att minderleri,benim isteklerim olmuyor diye ziril ziril zirladi :-x
    Ya oyle sinir oluyorum ki su hallerine
    Ulan bizim hicmi istegimiz yok ayii.
    Sanki sadece onu eglendirmek icin gelmisiz dunyaya.
    Hayir birde varsa yoksa o arkadaslari bizle bisey yapmaktan keyifte almiyor,tamam yasi geregi arkadas istemesi normal ama yaratamam ki arkadas,hamurdan mi yapim ben :-x
    Bize o kadar eziyet ediyorki anlatamam,bizimle gittigi her yerde mizik mizik
    bizi sevmiyo mu ne :roll:

Re: Bu kadar doyumsuz olunur mu?

Doğan Cüceloğlu'nun bir konferansına katılmıştım, orda "siz çocuğun her istediğini yaparak verdiğiniz paralarla onların ilerdeki mutluluklarını satın alıyorsunuz, böyle yaparak doyumsuz gençler yetiştiriyosunuz" demişti.

Yazdıklarını okuyunca o geldi aklıma ama kelin ilacı misali, mahrum kalsın ismedikçe biz doyumsuzlaşıyorlar...

Acil kardeşe ihtiyacı var Füs, bence siz çalışmalara başlayın

Sizi sevmiyor fusun Benim oglani kardes olarak yollimmi.

papatyacim,surectir, gecer diye dusunuyorum
    uzme kendini..
    tatile girince ve cok bos vakti olunca napacagini sasirmistir..
    kucuk gorevler belirlesen ve oyun vakti kazansa bunlari tamamladikca?
    ben buraya da soole bi ugramistim, uzulme demek icin
    opuyorum

haklisin aslinda hersey sebil olunca kiymeti olmuyor...burun kiviriyor her moka artik
    e bende tek basima eglendiremiyorum tabii,denize gidelim oglum ,havuza gidleim elifle ipek geliyosa tamam benleyse sadece yok
    acaba bingil bingil bedenimdn mi tiskiniyoki
    sangria yazdı:
    papatyacim,surectir, gecer diye dusunuyorum
    uzme kendini..
    tatile girince ve cok bos vakti olunca napacagini sasirmistir..
    kucuk gorevler belirlesen ve oyun vakti kazansa bunlari tamamladikca?
    ben buraya da soole bi ugramistim, uzulme demek icin
    opuyorum

evet bide kardesi geldi cocuun me meee kardes istiyee deyip duruyo ama o hemen buyuyen kardes istiyomus,acaba suda sisen bebeler gibi bisey varmi gercek hayatta
    mahur_gozlum yazdı:
    Sizi sevmiyor fusun Benim oglani kardes olarak yollimmi.

Tek çocuk sendromu birazcık. Alev de başımızın etini yedi sabahtan bu yana. Canı sıkılıyormuş. Dün bütün gün arkadaşıyla oynadı, doğumgünüydü. Sabahın köründe kalktı, ben Maşıl'la oynayacağım, diye giyindi. Gidip arkadaşını dışarıya çağıracakmış. İlk kez izin vermedik, arkadaşı kendiliğinden dışarıya çıkarsa, kendisi de çıkabilir, diyerek. Kız da çıkmadı dışarıya. Sitede kimsecikler yok Yazdönümü nedeniyle. Yapmadığını bırakmadı bize saatlerdir. Her gün doğumgünü gibi geçecek değil, biz de her an ona arkadaş bulamayız. Bir oda dolusu oyuncağı, bisikleti, scooter'ı, kitapları, DVD'leri, CD'leri, herbirşeyi var. Arkadaşları da, ancak hayat hep arkadaşlarla geçmek zorunda değil, yalnız da zaman geçirmesini öğrenmeleri gerekir.

bakma arkadaşım sen, gelme gazlara, iki tane olunca da ayrı ayrı şeyler için ağlayan 2 çocuk olacak evde. aynısının tıpkısı bizim evde de var, tek farkı beni de yanında mutlaka bulundurmaya çalışır haşmetmeap. ara sıra gelir k0ontrol eder beni var mıyım diye.
    sabah çıksak dışarı gece yatana kadar gezsek bu defa da niye sokakta yatmıyoruz diye ağlar. uyuşturucu gibi verdikçe daha çok istiyorlar, onun için kararınca vermek gerekiyor galiba, ama i,şte onu da ben kendi adıma ayarlayamıyorum. bir de o mutlu olunca yüz ifadesini seyretmek bana terapi gibi geliyor.
    ay dur içerde uyuyor gidip öpeyim heryerini.

Bence de tek çocuk olmakla ilgisi yok... Sorun sıkılmak değil, herşeye sahip olunca artık hiç bir şeyin kıymetli olmaması...

Biz de çok farklı değiliz maalesef... Zaten çocuklar sürekli bir kıyas halinde. Onda var, bende yok durumu...

Suç onlarda değil , bizde. Almayacağız, yapmayacağız... Aslında bu kadar basit. Tutmalıyız kendimizi.