Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Babalar Günü../ Alkışlayalım fazla babalarıyla dondurma yiyen çocukları !

YALINAYAK ŞİİRDİR

1.Biz tüzüklerle çarpışarak büyüdük kardeşim

Emrazı Zühreviye Hastanesi'ne kapatıldı anamız
    Adıyla çalışan ermiş Sirkeci kadınlarındandır

Şeker atar hâlâ mazgallardan Cankurtaran'da
    Acı Bacı'nın acı bilmez uçurtma çocuklarına

Yıl sonu müsamerelerine kimler çıkarılmaz?

2.Velhasıl onlar vurdu biz büyüdük kardeşim

Babamız dövüldü güllabici odunlarla tımarhanede
    Acaba halk nedir diye düşünür arada işittiği

Dudullu'dan tâ Salacak'a koşarak alkışlayalım
    Fazla babalarıyla dondurma yiyen çocukları

Hangi çocukların neye imrenmesi yalınayak şiirdir?

Ece Ayhan

...

İyidir babasız kızlar. İlişki yürütemezler ama hayatı omuzlamayı severler. Şımarıklıkları kendilerinedir.
    Sadece, etraflarındaki kızlar babalarına ergenlik dönemlerinde ‘babacım’ dediklerinde özenip gizli gizli yastıklara kafayı gömüp ‘baba’ derler arada bir.
    Bu iflah olmaz bir ihtiyaçtır ve bu ihtiyaçlarının faturasını hep anneleri öder.

Babasız kızlar için değil ama babasız kızların anneleri içindir esas zor hayat. Babasız kızlar bunu melankoli ihtiyacını karşılayıp kafa bulmak için kullanırlar ama anneleri hayatı hani o Kurtuluş Savaşı’nda bomba taşıyan köylü kadınları gibi bir iman gücüyle yaşarlar.
    Koskoca bir ömrü kızlarını daha iyi bir hayat yaşasın, baba ihtiyacı duymasın diye heba ederler. Annenin hayat yaşayamamasının yükünü taşıyansa yine babasız kızlardır. Bu, boktan bir iştir.

Hiçbir baba, baba da olmak zorunda kalan bir anne kadar baba olamamıştır.

Ayça Şen

Re: Babalar Günü../ Alkışlayalım fazla babalarıyla dondurma yiyen çocukları !

okulda kart yaptik cocuklarla babalarina.

ayri annelere sormak zorundayiz yapsinlar mi diye.
    asil baba olmayan partnerlarla yasayan annelere sormaliyiz kac tane yapsinlar diye.

S.(kiz) geldi, ben de yapacam diyor. getirip goturen bakicisina soruldu, bilmiyor yapsin mi S. babalar gunu karti. bakicidan annesine sormasi istendi o aksam.
    S. bos bir kagida yapistirdi biseyler o gun, Ilove you dad!kismini ilistirmeden icine.

Ertesi gun izin cikti S. kart yapacak. S. yapti karti. Cikis saati gedi, karti elinde. heyecanli. saskin. karmakarisik.
    "babam mi gelecek, beni o mu alacak, ben babami mi gorecegim"......kac kere soyledi bunlari, kac kere yuzumuze cevap isteyerek bakti. Dikkatini dagitmaktan ve annesiyle konusmasini soylemekten baska bisey yapamadik.

doldu, doldu, doldu gozlerim. dayandim is cikisina kadar .
    ben bu dunyanin adaletine yine sovdum S'yi oyle gorunce.

iyi ki dedim, ben iyi ki dayandim.

Smyrna yazdı:

Hiçbir baba, baba da olmak zorunda kalan bir anne kadar baba olamamıştır.

Bu nasıl etkileyici bir söz yaaaa

Eğer evde "iskele babası" türünden bir baba varsa, çok doğru.

Hayat zor.

Bakınız şekil 1/a

5. Re: Babalar Günü../ Alkışlayalım fazla babalarıyla dondurma yiyen çocukları !

Çocuklarımız ne babasız ne anasız kalmasın,
    ana ve baba hasreti çekmesinler, anneler hem ana hem baba
    bu bir gerçek

Babalar günü kutlu olsun

6. Re: Babalar Günü../ Alkışlayalım fazla babalarıyla dondurma yiyen çocukları !

Kızım babasını çook ama çooooook özledi.

İki örnek vericem.

Geçen gün evimize gittik kızımla.

Hemen elbise dolabını açıp, babasının gömleklerini koklayıp öptü.

(...eşimin spor ayakkabılarını yıkamıştım. Geldiğinde tertemiz giysin diye...)

Dün de babasının ayakkabılarını öptü, sevdi "babacım" diye

Ben buna dayanamadım ve kızım görmeden ağladım gizlice

Allah hiç bir çocuğu anasız, babasız bırakmasın!!!

Sevgiler aynı ama, annenin kokusu başka, babanın kokusu başka...

Çocukların ikisine de ihtiyacı var.

Ama ne yazık ki, bazen analar ana olamıyor, babalar da baba!

Tüm çocukların, anne ve baba ayrılmış dahi olsa, anne ve baba sevgisiyle büyümeleri dileklerimle...

bir reklam var hani...
    baa baa ba ba ba şeklinde başlıyor, babanız sizin için göğüsünü siper eder, sevgiliniz terk etse sabaha kadar baş ucunuzda bekler falan diye
    çok hoşuma gitmiştir, ama bir o kadar da babasız çocuklar için üzülmüştüm. özellikel bu reklamı izleyen babasız çocuklar him bilir neler hissediyor diyerek.