Bu sene bir değişiklik yapıp 4 kızkardeş eşlerimizi bırakıp anne babamızla Avşa da 1 hafta tatil yapmak istiyoruz.Otel ve pansiyonda kalmak istemiyoruz yazlık kiralamayı düşünüyoruz.Tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı ?
Bu sene bir değişiklik yapıp 4 kızkardeş eşlerimizi bırakıp anne babamızla Avşa da 1 hafta tatil yapmak istiyoruz.Otel ve pansiyonda kalmak istemiyoruz yazlık kiralamayı düşünüyoruz.Tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı ?
Ben sadece Otel Beyazsaray'ı önerebilirim.Çünkü hep orda kaldık,kalıyoruz
Avşa adasıyla ilgili tek aklımda kalan şey gürültü ve kalabalık ama tercih sizin..AzraSudem yazdı:
Hadi ya ,bizde sessiz sakin bir hafta geçirelim diye Avşa yı düşünmüştük((
Ayvalık hakkında bilginiz varmı ?
Avşa'da nerede kalmak istediğinize bağlı kalabalık ve gürültü seviyesi. Köy içine takılmazsanız fazla kalabalıktan korunmuş olursunuz.
bizim kaptanlar sitesine doğru evimiz ve oldukça da sakindir oralar.
avşa'ya ayak basar basmaz pansiyoncular karşılar sizi ama siz ev istiyorum demişsiniz. gitmeden kimseyle konuşma imkanım yok malesef ev için.
Ayrıca minedafne'nin anne babası yazın Avşa'da pansiyon illetiyorlar. Gçrürse forumunu yardımcı olur belki..
ya da tüliiiiinnn, bi bakar mısın şuraya
meriç ben gördüm forumu da arkadaş pansiyon otel motel istemiyo ki yazlık arıyor bu nedenle yardımcı olmam zor gibimedip yazdı:
Avşa'da nerede kalmak istediğinize bağlı kalabalık ve gürültü seviyesi. Köy içine takılmazsanız fazla kalabalıktan korunmuş olursunuz.
bizim kaptanlar sitesine doğru evimiz ve oldukça da sakindir oralar.
avşa'ya ayak basar basmaz pansiyoncular karşılar sizi ama siz ev istiyorum demişsiniz. gitmeden kimseyle konuşma imkanım yok malesef ev için.
Ayrıca minedafne'nin anne babası yazın Avşa'da pansiyon illetiyorlar. Gçrürse forumunu yardımcı olur belki..
ya da tüliiiiinnn, bi bakar mısın şuraya
ama onun dışında kalacak yer arayan herkese söyliim kuzenim zübeyiri avşada tanımayanı döverler onu avşada soran 17 hazirandan itibaren bana mutlaka ulaşabilir elimden geldiğince kalacak yer ayarlarım allahın izniyle
avşa benimde takibimde bu yıl
Serra ile erkan çok istiyorlar denizi tatili,
yoksa bana kalsa istemeyeceğimdee
yer bakmalıyıım ama önceliğiim hiçbir şekilde bütçemi zorlamaması olacak
daha önce 2 kere gitmiştiikikisinde de pansiyonda kalmıştıık
memnunduk biz
denizini çok sevmiştiik
Serraya kalsa 15 gün ama ben 1 haftalığına yine diyruum bütçemi zorlamayacak bir yer bulmak istiyorum
sen zaten gelme de göriim bu sene beklemedeyimS.E.S yazdı:
avşa benimde takibimde bu yıl
Serra ile erkan çok istiyorlar denizi tatili,
yoksa bana kalsa istemeyeceğimdee
yer bakmalıyıım ama önceliğiim hiçbir şekilde bütçemi zorlamaması olacak
daha önce 2 kere gitmiştiikikisinde de pansiyonda kalmıştıık
memnunduk biz
denizini çok sevmiştiik
Serraya kalsa 15 gün ama ben 1 haftalığına yine diyruum bütçemi zorlamayacak bir yer bulmak istiyorum
Tülincim bu yıl fiyatlar ne
gerçi nette baktıık biraz 20-30 ytl arası sanırım yatak başı fiyatlar
yeğeninin tanıdığı yerlernasıl acaba
sibelcim biliyosun annem avşalı benim bu nedenle tüm otel motel pansiyon sahipleri akraba kuzenin de apart moteli var ama sen gelde zevkine bütçene neresi uyarsa(e arkaba indirimi de şeyederiz artıkın ) buluruz yaniS.E.S yazdı:
Tülincim bu yıl fiyatlar ne
gerçi nette baktıık biraz 20-30 ytl arası sanırım yatak başı fiyatlar
yeğeninin tanıdığı yerlernasıl acaba
he ama sezonda yani 15 temmuz 15 ağustos arası geleceksen illa 1 hafta önceden araman lazım söyliim her yer full oluyor ona göre