Şimdi ben zeytinyağlı barbunya yapıyorum da,içine ne şeker nede havuç koydum..eee bunun tadı tuzu olacak mı evdekiler beğenir mi..siz nasıl yapıyordunuz bana bi akıl verin..
Şimdi ben zeytinyağlı barbunya yapıyorum da,içine ne şeker nede havuç koydum..eee bunun tadı tuzu olacak mı evdekiler beğenir mi..siz nasıl yapıyordunuz bana bi akıl verin..
tüm ev halkını diyetemi zorladın,onların kini ayrı yapaydın
Gulhan'im senin diyete ne ihtiyacin var, fistik gibi hatunsun be
Biraz yuruyus biraz sporla o sana gore fazla geleni verirsin
Birak sen diyeti
yahu zaten onlara ayrı yapıyorum da ,barbunyayı severler biri yer biri bakar olmasın dediydimcanom yazdı:
tüm ev halkını diyetemi zorladın,onların kini ayrı yapaydın
Ben hiçbir şekilde diyet yapamıyorum..Gerçi 50 kiloyum ama ,bu 50 kg nun %40 lık bölümü bölgesel yoğunlaşma yaratıyor...E o da diyetle filan eriyecek gibi değil..Ben de pes ettim..
Ohhhh fıstıklı dondurma iyi geldi şimdi
ahh canım arkadaşını nasıl da görürmüş bu ara gerçekten çok kilo aldım efsuncum,73 çıkmıştım en son..şimdi 3 kg verdim devam ediyorum 65 filan olsam kafidirguzelperi yazdı:
Birak sen diyeti
Afiyet olsunTubaasan yazdı:
Ben hiçbir şekilde diyet yapamıyorum..Gerçi 50 kiloyum ama ,bu 50 kg nun %40 lık bölümü bölgesel yoğunlaşma yaratıyor...E o da diyetle filan eriyecek gibi değil..Ben de pes ettim..
Ohhhh fıstıklı dondurma iyi geldi şimdi
ev halkı kaçar kilo verdigülhan.e yazdı:
ahh canım arkadaşını nasıl da görürmüş bu ara gerçekten çok kilo aldım efsuncum,73 çıkmıştım en son..şimdi 3 kg verdim devam ediyorum 65 filan olsam kafidirguzelperi yazdı:
Birak sen diyeti
onlar yapmıyor ki bir tek ben yapıyorum rejimicanom yazdı:
ev halkı kaçar kilo verdigülhan.e yazdı:
Birak sen diyeti
Tadlım gıymetlım,
Kendini sıkma zora sokma diyet stresine girme ev halkını germe
Benim gibi yap ayrı yemek yapmadım o günkü yemek neyse kendime kahsede yağsız kısmından yemeğın suyundan koymadan aldım ama önüme bi koca tabak salata koyup az yağlısından ev ahalisine normal yağlısından salata yaptım..Kasede ve küçük çatal küçük kaşıkla az lokma çok çiğneyerek herkes gülüyordu ama bu şekilde 4,5 kilo verdim..
4,5 kiloyu beyyle verdikten sonra spora başladım hem spor hem diyet dayanamam diye spora başlayınca eskisi kadar yemek konusunda sıkmadım kendimi ama ucunuda kaçırmadım..
Montignac kim anam
Hade kolay gele yaparsın sen verirsin azimli gacısın