evet kızlar benim bu adamı ikna etmem lazım biran önce
bana akla mantığa uygun bi şeyler söyleyin
hadi hep beraber çözelim bu işi
evet kızlar benim bu adamı ikna etmem lazım biran önce
bana akla mantığa uygun bi şeyler söyleyin
hadi hep beraber çözelim bu işi
cnmmmmmmmmm nsl yani şimdi düşündüm de genelde bayanlar ister kocalar korkar sizde tam tersi olmuş bi düşünmek lazım menapoza girdim ben desen
"İlki gibi ikincisine de sen bakacaksın tamam mı? "diyorsun. " aaa valla bakamam" diyor, konu kapanıyor.
yutarmı kız desem ne olcak ki bana davranışlarından dolayı erken menepoza girdim diim ama ben bile inanmadımki o nasıl inansın
ben bu taktiği kayınvalideme yaptım..süper işe yarıyornerdogan yazdı:
"İlki gibi ikincisine de sen bakacaksın tamam mı? "diyorsun. " aaa valla bakamam" diyor, konu kapanıyor.
ben önceleri ikna edememiştim boşamaya kalkınca mecburen ikna olmuştu
Ben direk "annesiyle tanışmak isterim" dedim. Önce anlamadı, sonra çok bozuldu, kesin kararlı olduğumu görünce sustu. Arada tekrar birşeyler mırıldanıyor ama ben duymuyorum, oğlum iyi yetişsin o bana yeter.
nerdogan yazdı:
aslında şöyle mi desem yoksa resimden etkilendim de
ilk önce maceramı anlatayım
bir gün emirle dr dan dönüyoruz dediki otobüs durağındaki magnum reklamı için anne bana magnum alsana dedi bende dedimki olur oğlum ama benimde senden isteğim var dedim oda söle dedi dedimki sawyer için o adamı sen bana al bende sana bir sürü magnum alırım dedim konu kapandı hemen emir tarafından
aradan 2 gün geçti erdallla konuşuyoruz ama hararetli idi emir ortaya atladı baba baba dur asıl bombayı bilmiyosun sen dedi bizde emire baka kaldık babasıda neymiş bomba oğlum dedi bende sigara içerken görmüştür onu söleyecek diye bakıyorum demezmi baba annem magnum reklamındaki adama aşıkmış onunla evlenmek istiyomuş anam ben şaşırdım erdalda söylendi durdu sinirlendi yawrum
neyse ben şimdi erdala desemki erdal acaba 2. çocuğumuz sawyer benzermi desem herhalde çocukdan vazgeçer olurmu ?yoksa beni boşamayamı kalkar
neyse ikiside bana uyar deyip sölemeye cesaretmi etsem
Böyle bir dünyaya 2. bi çocuk daha getirmek ne kadar
doğru olur
barbiece yazdı:
Böyle bir dünyaya 2. bi çocuk daha getirmek ne kadar
doğru olur
inan işte tek sorunum bu benim ama anlattığımda dalga geçer gibi bakıyo bana
deprem olacak diyolar ,su yok deniliyo ,hava şartları berbat gidiyo kendimiz çekiyoruz bide o minnoşu dünyaya getirip onamı çektireyim of yaaaa akıl verin bekliyorum