Olmaz ,benım sevmedıgım huyu yok demeyın.
İnanamammmmmmmmmm. illaki vardır.
Benımkının en sevmedıgım huyu inatcılıgı.
Nuh diyorsa ,peygamber demıyor.
20 senedır kıramadım cetin cevizi.
Gerçi arnavutta ondandır sanırım.
Olmaz ,benım sevmedıgım huyu yok demeyın.
İnanamammmmmmmmmm. illaki vardır.
Benımkının en sevmedıgım huyu inatcılıgı.
Nuh diyorsa ,peygamber demıyor.
20 senedır kıramadım cetin cevizi.
Gerçi arnavutta ondandır sanırım.
beninki ayıkken sarhoştur mesela bazen gereksizyere çok uzatır en sonunda ben bir bağırırım o susar
ooo hangisini sayayım
aslında çok yok ama en azından kendi sinirlendiği zaman
herhangi bişeye evde olmasını istemiyorum...
çünkü bende sinir oluyorum o zaman
asla süpürge yapmaz
olurmu canım insan yardım etmeli dimi eşine
ayıkken sarhoş oluyorsa,içince kımbılır nasıl oluyordur. Allah kolaylık verın sana.seldaalp yazdı:
beninki ayıkken sarhoştur mesela bazen gereksizyere çok uzatır en sonunda ben bir bağırırım o susar
mimoza_m yazdı:
ooo hangisini sayayım
aslında çok yok ama en azından kendi sinirlendiği zaman
herhangi bişeye evde olmasını istemiyorum...
çünkü bende sinir oluyorum o zaman
asla süpürge yapmaz
olurmu canım insan yardım etmeli dimi eşine
Tabıkı yardım etmelı. Sende ceza ver yardım etmeyınce.
aa tatlı sarhoştur benim kocam içinde daha iyi,ayıkkenki sarhoşluğu gereksiz yere bazen takılır kalır aynı şeye bende ona derim sen ayık sarhoşlardansın gereksiz uzatıyorsun diye ben onun hakkından geliyorum ,bence kolaylık ona verilebilir meselahayalperest yazdı:
ayıkken sarhoş oluyorsa,içince kımbılır nasıl oluyordur. Allah kolaylık verın sana.seldaalp yazdı:
seldaalp yazdı:
aa tatlı sarhoştur benim kocam içinde daha iyi,ayıkkenki sarhoşluğu gereksiz yere bazen takılır kalır aynı şeye bende ona derim sen ayık sarhoşlardansın gereksiz uzatıyorsun diye ben onun hakkından geliyorum ,bence kolaylık ona verilebilir meselahayalperest yazdı:
e öyle diyorsan öyledır.
Sen daha iyisini bılırsın.Ne de olsa adam senin.
En sevmediğim huyu eve geç kalacağı zaman aramamasıdır..
Tıpkı şimdi olduğu gibi :-x :-x
ınattır ama bana sökmüyor
onceeee sayamayacagim kadar coktu simdiiii sadece birseyi kaldi arada bir inatciligi . Ama simdi bayagi duzeldi bak simdi cocuga bilem bakiyor ben erkenden yatiyom o mamasini veriyro .