ONLAR İÇİN HİSSETTİKLERİNİZİ TEK BİR CÜMLEYLE ANLATMANIZ İSTENİYOR...KUZUNUZZZ, BEBEĞİNİZ, BURDA HEP SAKLI KALACAK BİR ŞİİRİN MISRASI SİZE AYRILDI...
BUGÜNÜN ŞEREFİNE...
ANNELERİ VE BİR KADIN OLARAK...
İÇİMDEN GELDİ...
ANNE ÇOCUĞUN ANNELERİNDEN ÇOCUKLARINA...
Ben böyle birer cümle kurdum.
Şimdi siz nasıl bir cümle kurardınız.
Yüreğinizin en derinine inin, ona bir cümleniz var...
NEDİR...
Birleştirip şiir yapalım
ANNE ÇOCUĞUN ANNELERİNDEN ÇOCUKLARINA
Zeynep serram ilk gözağrım, ilk sevincim, ilk hediyem, ilk dileğim sen bana hediyeydin şimdi sen hediyem olacaksın.
Tuana berram karaböceğim, sen tıpkı bendin, daima mutlu edip mutlu oldukça beni anımsayacaksın...(TUANABERRA)
hayatıma anlam katan en özel şeysin sen...... ( T_Y_P )
Şekerparem,bitanem,krabiyem,kuzuummm,HERŞEYİM BENİM (kurabiyem)
Nartenem, Nurtanem, Ayparçam, Hayat kaynağım, Yaşama sebebim, Gönlümün Güneşi, Karpeteğim...(nisidom)
İnsan olmamı sağlayan mucizem (nerdoğan)
Sen benim zenginliğimsin (çiğdemay)
hayat yaşam kaynagım.başardıgım ulaştığım tek mutluluğum. (seyda oğuz)
Hayatımın anlamı,yaşama sebebimsin Üzüm gözlü,güzel yüzlü,bitanecik kızım...(Merve-İrem)
Ecem Laram hayatımdaki başıma gelen en güzel şeysin , hayatımın anlamı , yaşama sevincimsin (Eserecem)
tanrının varlığına inandıran ve hayata attığım en güzel imzam benim aşkım kelebeğim (ozgnr)
Mervem milyonlarca yıldız içinde bana sıcacık ışığını veren canım kızım gülen gözlerin o yıldızlar gibi hep parlasın(handeevrem)
Hayatımdaki tek tanem,küçük japonum,çileğim,parçam ,
etim,butum ne bilim funda çok özledim, mina
benim herşeyim (saara-yıldırım)
Güneş ışığım (Simyanın annesi)
YASAMA SARILMAK İÇİN TEK SEBEBİM
VARLIĞIN GÜNEŞİM CANIM OĞLUM BENİM (DIBIKA)
benliğimin ezgisi (tunezx)
Aşkım, zuzum, bitanem, nartanem, nurtanem, hayatımın anlamı, ben seninle doğdum cennet kokulum. (oğluşum_a)
'''NEFESİMSİN''' (nilsu023)
Eylülüm, badem gözlüm, yürek sızım, sensizlik sinemi delen oktur... (eyselim)
Deli fişek Bambam'ım , Tatlı prenses Çakıl'ım ( Anjinsan)
Ekmeğim,emeğim,suyum,gün ışığım,umutum (ebru.kedi)
Anneligi ilk tattıgım an herşeyin sen oldugunu düşündüm
Anneligi son tattıgımda herşeyin ikiniz oldugunu düşündüm
Kıvırcık saçlı,güzel bakışlı,hayatın anlamı can parem yavrularım. (Anıl-Arda)
Canımsın,aşkımsın,bebeğim,değerlim, mis kokulumsun
Bir damla gözyaşına dayanamadığımsın (fulya_beril)
Boncuğum,büyüsende benim küçüğüm olarak kalacaksın,güzel gözlerinle boncuk boncuk bakacak,benim içimi ısıtacaksın (canom)
Yiğitlerim,canlarım,oğullarım... (la-belle)
esmer şekerim,jelibonum,nutellam,tombim,tereyağlı iskederim,bitanecik bebeğim,canımın içi,güzel gözlü meleğim... (KIZILSONYA)
minik tosbaam,ruhumun ışığı,yaşama sebebim,hayatıma anlam katan,yorgunluğumu mutluluğa dönüştüren,zeytin gözlümsün (elodea)
Kalbimde iki tel var,birisi kızım,birisi oğlum,,benim hayat sazımsınız,uğrunuza herşeyden vazgeçebilirim,kuzularım benim (asuman yer)
Iyiki varsin prensesim, iyiki varsin annesinin aski.(serden)
aldıgım nefes damarlarımdakı kan ıcımdekı can sız benım herseyımsınız oglum ve kızım (ülkü.aydın)
Hayat ancak sizinle anlam kazanıyor canım kızım ve oğlum (smg)
Yaşama attığım imzam, en değerli hazine sandığım, bugünüm ve geleceğimsin.(sahende)
Dağım ,taşım,toprağım ,hayat veren suyumsun ,havamsın ,ışığımsın Allahımın
bana lütfusun mina saara erkin (saara-yıldırım)
Hayata bakışımı değiştiren kızım ve oğluşlarım sizler benim nefes alma sebebimsiniz.hayat sizinle güzel ve anlamlı canlarım... (mutlumelek)
Canım kızım eylülüm bi bi bitanem benim ,hayatımın anlamı yaşam kaynagım ...
Annesinin kuzusu o nartanem gültanem benim.. (esineylül)
Sen benim meleğim,sen benim canım...varlığıyla hayatıma anlam katanım..ölünceye kadar hep yanındayım..anne sözü veriyorum sana ATAHAN'ım.. (AtaBaTu)
hayatıma anlam katan biricik varlığım sarı civcivim (Ayben)
sizler benim özlemini kurduğum, bana anne olmayı sevdiren, hatalarıyla yanlışlarıyla sevdiğim ve daima seveceğim,,,
gözümdeki yaş, dudağımdaki tebessüm, hep aklımın bir köşesinde tuttuğum,,,bana annem derken içimde fırtınalar kopartan, filizlerimsiniz.
bir gün sizleri yalnız bırakacağım korkusuyla yaşıyorum...
aynı zamanda büyümenizi büyük bir mucize gibi izliyorum...
Allah sizleri bana bağışlasın, bütün kötülüklerden korusun (arda-mira)
Orhan ve Nİlsu siz benim uzunnn yollardan gelennn yeganee varlıklarımsınızzz tek yürekkk sızlarımsınızz (gülşen)
sen benim güneşimsin
canım ciğerim
balım kaymağım
pamuğum yumuğum
herşeyimsin (mintiminti)
Yüreğimsin, yüreğimin sesisin.
Yaşama sebebimsin, (zeynep 04)
ekin deniz'im dünyaya gözlerini açtığın ilk andan itibaren hayatım anlam kazandı canımdan bir parça bana en yüce duygu olan anneliği tattıran ve sevdiren yaşama sebebim herşeyim (angelhearth)