hangi haftada almak doğru olur? hastane için gecelik alırken tam üstünüze göre mi aldınız? teşekkürleer
hangi haftada almak doğru olur? hastane için gecelik alırken tam üstünüze göre mi aldınız? teşekkürleer
Ben hiç kullanmadım,gerek te görmedim.Fuzuli masraf
onlar bana çok itici geldi
insan kendini inek gibi hissediyor
sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin inş.
sevgiler
ben aldım ılk bebegım oldugu için herseye heves ediyorum kullanışlı oluyor bence al canım
gecelık takımını da uzerıme gore almıştım hepsını doguma yakın aldım.
eli ayagı düzgün olsun gerisi önemli değil zaten
hayırlısı olsun
Emzirme südyenlerini ben evde ve yatarken kullanıyorum.Çok rahat oluyor.Ben hastane için bir takım pijama ve bir gecelik aldım.Çok büyük almadım, ikisi de emzirmeye uyumlu olduğu için hala giyiyorum.
Sağlıklı sorunsuz bir doğum dilerim
Ben omuzdan çıt çıtlı olanlardan almıştım.Mothercare'de vardı.Çok rahat etmiştim.Tavsiye ederim.
Bence hemen al hazır olsun emzirme sütyenini.
Hastane için aldığım geceliği denemedim bile üzerime tuttum aldım. Çok farketmiyor ki bol bol daha rahat oluyor.
bence dogumdan bir kac kafta önce alirsan bedeni uyar, son dönemde kullandiginin bir beden büyügüde diyebiliriz.
ANITA iyi bir markadir.
dogum sonrasi bebegi emzirmek zahmetli, bebegin alismasiydi kendinin adapte olmasiydi derken zaman kaybetmemek icin pratik olur.
ve sakin normal sütyen giyme derim, süt kanalarini tikar.
kesinlikle gögsünü hic bir giysi sIKmasin. son sözüm ilk bebek oldugu icin al derim. iyidir , gereklidir..)
unutmadan sütün fazla gelecegi zamanlar olacaktir camasirinin islanmamasi icin pedlerden de kullanirsan iyi olur.
bebegin pamucak filan olmasini engeler, gögsün hep kuru kalmali. islak giysilerin misafiri cok olur
mantar gibi..
ben ikisindede kullandim emzirme sütyeni,cok rahat oluyo,tavsiye ederim
Son haftalarında al bence.Çünki şişkinlik son zamanlarda daha fazla olacaktır.Gecelik alırken rahat ve bol olmasına özen göster, yedek bulundurmayıda unutma.
sevgiler.