Arkadaşlar,
Ben özel ileti gönderemiyorum hatta bana gönderilen özel iletiyi de yanıtlayamıyorum. Buguün üye oldum. Yeniyim diye midir bu durum? Sadece moderatöre yazabiliyormuşum ama moderatör kimdir nasıl yazılır ona?
Lütfen bir yardım!
Arkadaşlar,
Ben özel ileti gönderemiyorum hatta bana gönderilen özel iletiyi de yanıtlayamıyorum. Buguün üye oldum. Yeniyim diye midir bu durum? Sadece moderatöre yazabiliyormuşum ama moderatör kimdir nasıl yazılır ona?
Lütfen bir yardım!
AsiyeDursun yazdı:
Arkadaşlar,
Lütfen bir yardım!
özel msj gönderilmesi için belirli bir süre geçmesi
gerekli oldugunu biliyorum ama süre hakında bir bilgim
yok arkadaşım zaman lazım yani..
bu arada aramıza hoş geldin güzel paylaşımlara inşallah
Merhaba Fatmacım,
Hoşbulduk Bana cevap verdin borçlu çıktın şimdi. cimcime2005 rumuzlu arkadaş benden bir site resmi istemişti. Acaba benim adıma ona bir ozel ileti gönderir misin. Iletiye de sihirlioyuncaklar.com yaz lütfen.
Çok sağol.FATMA_ERDEM yazdı:
AsiyeDursun yazdı:
Arkadaşlar,
Lütfen bir yardım!
özel msj gönderilmesi için belirli bir süre geçmesi
gerekli oldugunu biliyorum ama süre hakında bir bilgim
yok arkadaşım zaman lazım yani..
bu arada aramıza hoş geldin güzel paylaşımlara inşallah
Reklama giriyo galiba
Girmesin diye ozel ileti gonderecektim ama maalesef gonderemedim ne yapayım Hem girse ne olur. Benim bi çıkarım yok, üyelere faydası dokunur dokunursa.Pek çok insan abuk subuk oyuncaklar alıp aaa çocuğum bu oyuncaktan ne de çabuk sıkıldı diyip duruyor.