Merhaba arkadaşlar sevgili Kübra sayesinde oğlum Akselin fotosunu profilime eklemeyi başardım.Resimde uyumadığı bir öğleden sonra yemek yerken nasıl uyuya kaldıpı görülüyor ne şeker değilmi?(yada bana öyle geliyor)teşekkürler Kübra
Merhaba arkadaşlar sevgili Kübra sayesinde oğlum Akselin fotosunu profilime eklemeyi başardım.Resimde uyumadığı bir öğleden sonra yemek yerken nasıl uyuya kaldıpı görülüyor ne şeker değilmi?(yada bana öyle geliyor)teşekkürler Kübra
Aylin'cim,
Tanrı, Aksel'in o kırmızı yanaklarını hiç soldurmasın, yüreğinden yüzüne vuaran masumiyetini hiç eksik etmesin! Dünyalar tatlısı bir oğlan, maşallah! Bu arada, ben fotoğraflarla uğraşırken, Alev geldi yanıma. Aksel'in fotoğrafını öptü, ona göre!!!
Aksel Oğlana sağlık, başarı ve mutluluk dolu uzun bir ömür diliyoruz, Jyrki ve ben.
Kübra
maşallah
gerçekten çok tatlı...
annesi biraz izin verin de uyusun dimi ama , hep yemek hep yemek olmazki o da böyle sandalyelerde uyur sonra
sevgiler
Demek Alev Akselin fotoğrafını öptü e Akselde Alevin Fotoğrafını öpüp duruyor desene oldu bu iş dünür )))En kısa zamanda onları tanıştırmak lazım aşk engel tanımaz ))Alev kızımada mutlu sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum sizi hep mutlu etsin eşine selamlar sevgilerle
Haydi bakalım, hayırlısı! Biz kızımızı verdik, gitti! Babamız da pek sevdi Aksel'i zaten. Ama, Aksel sevilmeyecek bir oğlan değil hani!!!
Şaka bir yana, Tanrı kısmet ederse tanışırlar birgün...
Sevgiler
Kübra
merhabalar aksel allah bagislasin uyurken ne kadar masum oluyorlar dimi.sevgilerr
Allah bagislasin cok seker
Çok tatlı Maşallah, Allah bağışlasın...
sevgiler..
Sevgili Aylin....
Allah nazarlardan saklasın yerim onu ben
(bende bütün bebekleri yeme isteği var bi anormallik yok dimi )
sevgiler...
yerim ben onu ya ne tatlı maşallah melek gibi uyuyor Allah sana bağışlasın annesi