[size=medium]Benim için..Sevgi(li)ler Günü….[/size]
[size=small] Dünyadaki en güzel şey nedir ? sorusunu birçoğumuz “ Sevmek sonra da sevilmek “ diye yanıtlarız.”
Neden Sevmek sevilmekten daha güzel “diye sorsak sanırım cevabı “ İnsan sevdiğine , sevildiğinden daha emindir de ondan “ olacaktır. Sevilmekten ziyade sevebilmek bir mucizedir.
Dünyaya geldiğimiz an tanışıp memnun olduğumuz ilk şey sevgi olsa gerek.İşte bu tanışıklıktan itibaren sevgi hayatımıza girer ve ölünceye kadar bizimle beraber olur..Çünkü insan yaşamının her devresinde sevgiye ve ilgiye açtır.Bu açlığı da sevgiden başka doyuracak bir şey yoktur.
Sık sık duymak istediğimiz ,duymaktan sıkılmayacağımız iki kelimedir “ SENİ SEVİYORUM”...
Anne kızına torun nenesine arkadaş arkadaşa,gelin kaynanasına,kaynana gelinine kısaca herkes sevdiklerine söyleyebilmeli.
Lütfen bugün hayata ve çevremize şöyle bir bakalım.Birini sevdiğimizde bu sevgiyi gösterebilmek ya da gerçek olduğunu kanıtlayabilmek için emek verelim,çaba gösterelim yani birisi ya da kendimiz uğruna bir adım fazla atalım.Her şeyin başı sevgi ,ortası sevgi,sonu sevgi…
Kendimize ve ve sevdiklerimize cömert davranalım.
Kırgınlıklarımızı azaltıp ,sevgimizi çoğaltalım.[/size]
[size=small]Benim için de sevgi. Küçük oğlum Ömür ile dünya tatlısı kız arkadaşı arasındaki olsa gerek.
Şehirler arası hatta kıtalar arası diyebiliriz.
Biz Ankara da onlar İstanbul da oturuyor.Her fırsatta İstanbul a gitmek Ömür için olağan hale geldi.
Bizim de Anne & Baba olarak bu sevgide bir parça tuzumuz olsa gerek.Annesi çantasını hazırlıyor,ben uçağa veya otobüse bindirmek için götürüp getiriyorum.
13 Aydır devam eden bu sevgiyi tüm aile birlikte yaşıyoruz.
BUGÜN YİNE İSTANBULDA..SENELİK İZİNİNDEN 2 GÜN İZİN ALDI...EEEEEEEEEEEE AŞK BU...[/size]
[size=medium]İşte Ömür & Meltem[/size]
[size=small]Sevgililer günününüz kutlu olsun...
Hep sevgi ile Kalın...[/size]