hıı anlatın bakalıım
pekboştu buralar
nasıl geçti gününüz
hıı anlatın bakalıım
pekboştu buralar
nasıl geçti gününüz
sabah 11 de uyandım
11 buçukta kendimi sokağa attım
çocuyklar tiyatro kursuna
biz okeye
az öncede eve geldim
Sabah gözümü Çapa Nefroloji servisinde açtım. Öğlene kadar sağlık sistemine küfür ettim. Öğleden sonra eve gidip kızımın gönlünü aldım. Babası ya hiç iyileşmesse endişesini gidermeye çalıştım. Akşam üzeri evden çıkıp işe geldim.
DeMaya yazdı:
Sabah gözümü Çapa Nefroloji servisinde açtım. Öğlene kadar sağlık sistemine küfür ettim. Öğleden sonra eve gidip kızımın gönlünü aldım. Babası ya hiç iyileşmesse endişesini gidermeye çalıştım. Akşam üzeri evden çıkıp işe geldim.
eşin hastane de mi?
Evetaylin_ yazdı:
DeMaya yazdı:
eşin hastane de mi?
evdeydim ben bugün, sabah geç kalktım kahvaltıdan sonra kızımı yıkadım sonrada kuaföre saçlarımı kestirmeye gittim.
Şimdi yemeğimizi yedik oturuyoruz.
Evde olmak çok güzel.
çok geçmiş olsun, umarım ciddi bir şeyi yoktur ve çabuk iyileşir...
allah şifa versin...
DeMaya yazdı:
Evetaylin_ yazdı:
DeMaya yazdı:
eşin hastane de mi?
Minecigim,DeMaya yazdı:
Evetaylin_ yazdı:
DeMaya yazdı:
eşin hastane de mi?
cok gecmis olsun. Herhalde bunu kacirdim. Umarim ciddi birsey degildir, kizin endiselendigini gore...
çok sıkıcı geçti sibel
Eb®u yazdı:
Minecigim,DeMaya yazdı:
Evetaylin_ yazdı:
DeMaya yazdı:
eşin hastane de mi?
cok gecmis olsun. Herhalde bunu kacirdim. Umarim ciddi birsey degildir, kizin endiselendigini gore...
Sağol Ebru'cum,
Kaçırmadın, açmadım forum. O kadar hızlı gelişti ki, 2 aydır kendimde değilim. 20 gün hastane yatışı, 2 biyopsi, 1 hafta içinde en az 1 yıl daha var dedikleri diyaliz sürecine gelinmesi.
2 ay önce basit bir üst solunum yolu enfeksiyonu ile gidip organ nakli noktasına kadar geldik. Daha ben sindiremediğimden bire bir görüştüğüm arkadaşlar dışında kimse ile paylaşmadım.