Bu yazıyı dün suzi nilsubensunun forumuna yazmıştım.

Sonra bütün gün hatırlayıp güldüm : ))))))))

Sizinlede forum halinde paylaşmak istedim...

Varmı sizinde böyle komik anılarınız...

Ay yazmadan geçemiycem bende bu yüzme öğretme sevdası çok küçük yaşlara dayanır.

Ne zaman yüzme öğrendim tam anımsamıyorum.Bizim oralarda çocuklar bazen yürümeden yüzerlerdi.

İlk öğrencim erkek kardeşimdi.Zavallı fatih çok çekti benden, bende ondan ama sonra bir gün bunun mükafatını beni kurtarmasıyla aldım

Birgün anneme denize inelim artık diye tutturduk hava çok güzeldi ama işi olacak o gün bizi denize götürmek yerine şişme havuzu doldurup burda oynayın bugün dedi.

Kardeşimle iki cıp cıp yapıp onun yüzemediğine üzülen ben bahçe hortumunun küçük bir parçasını kesip atmayı unutan babamın da sayesinde kardeşime nefes tekniklerini öğretmeye başladım ben 7-8 o da 5-6 filan sanırım.

Çocuğun ağzına hortumun bir parçasını sokup kafayı suya batırıyor sonrada nefes almasını istiyordum.Oda birtürlü bunu beceremiyordu.Oğlum soksana kafayı nefes alsana diye bağırıp birde azarlıyordum Ne bileyim bir terslik vardı ama.Ben ne yeteneksiz bu hiç bana çekmemiş diye birde arada onu azarlıyordum.En son dayanamayıp kafasını çıkarmasın diye elimlede bastırmaya başladım.Bu aradada bağırıyorum nefes nefes al diye ne mümkün.Ben bağırıp bastırıyorum o debeleniyor.En sonunda bahçe çitinden atlayıp komşunun büyük oğlu geldi.Ne yapıyorsun boğucan çocuğu diye allah allah Meğer hortumun diğer ucuylada parmağımı kapatıp çocuğu sahiden boğacakmışım az kalsın.

En sonunda bu işin gerçekten nasıl yapılacağını öğretebilecek bir okul aramaya başladım derken bir gün akademilerden haberdar oldum.Orta okul 6. sınıf filandım sanırım.Hedefimi koymuştum.Sonra kimseyi boğmadım

Yaşasın spor akademisi

Yıllar sonra birgün kardeşimle ve 3 arkadşımla yine denize gittik.Yüzme bilmeyen bir kız arkadaşımla onu sırtıma alıp açıldım.Onunda elinde deniz topu vardı.Top elinden kaçıp üstüme yüklenince aniden dibe çöktüm ve sevgili semoşum kan kardeşim can havliyle omuzlarıma çıktı ve oturdu.Boyumdan biraz daha derin olan suda ayaklarım yerde omuzlarımda semoş dikildim kaldım arada bir sıçrayıp nefes almaya çalışıyorum ve semoş bağıroyo kız boğulu yooooooo kardeşim fatihte güneşleniyor kafasını kaldırıp bakıyor ama suda oturan semoştan başka birşey görmüyo garibim sonra demişki yaw bu semoş yüzme bilmiiyo suda nasıl oturuyor funda nerde sonra hemen iskeleden atlayıp bize doğru yüzüp semoşu tepemden alıyor eeee besle büyüt hayrını gör.Verdiğim dersler işe yarıyoooo

İşte bunlar geliverdi birden aklıma hiç unutmam ne günlerdi beaaaa

Dur hızım alamadım

Son bak bunuda yazim daha yazmıycam.Ay çok eğlendim ya neleri anımsattın ban sen çok yaşa suzi emi

Yeni yetme çağlarımız 13-14 filanız.Çiçekli bikiniler, fizik kaygımız yok, bulanırdık güneş yağlarına 7-8 kız bütün gün kumsalda tavada balık gibi.Kumsalda beach voleyi aslında ilk biz bulduk ciddiyim hıı

Derken bir gün kumsala serildiğimiz bir öğleden sonra rehavetinde, tek hareketi vücudumuzun muhtelif bölgelerini yansın diye kıpırdatmak olan bir free zamanda yine tavada balık gibi dizilmiş biz beach fıstık modellerin başının üstünden bir gölge geçti.Bizim pasaklı fitnat hariç tüm balıklar tek tek meksika yapar misali basketbol topu kalçalı, sütun bacaklı, amaninnnn vücutlu ellerini saçlarına götürüp karıştırmak isteyeceğin türden bir civcivin sahilden kıtayı selamlamasına şahit olduk, tepemizden geçtiii gittiii aman allahım.Hani boş zamanında yaratmış derler ya.

Kıraç sanırım o şarkıyı onun için yapmıştıahhhhhh

Endamın yeterrrrrrr

Bizmi kızlar toparlandı süzüldü büzüldü.İskeleye doğru yürüyen afeti devran yapacağı atlayış için süzüle süzüle iskelenin uzucda sitil gösterisi yapanların arasına girdi.

Ama nasıl fark ediliyor nasıl parlıyor.Işığı var çocuğun garip bir enerji

Bizde açtık ağızları aval aval bakıyoruz.Arada var belki 20m ordan bile cam gibi parlıyor yemyeşil yosun gözler.Bizde inek gibi o yeşillikte otluyoruz.Abartmıyorum tablo aynı bu

Derken o afet iskelenin ucuna kadar geldi su rengi gözleriyle suya baktı baktı.Bizmkiler ne olur bana bak diye ağlarken tahmin etme yarışı başladı bu adam nasıl atlar.

Avukatın kızı derdik küçük avukat sevil kesin bombalar bu dedi.Ben acayip bir balıklama bekliyordum,daha klass, semoşcum geriye takla tahmininde bulundu...vs...

Yakışıklılığıyla erkekleri bile ikiye bölen afet gerildi geriledi bir kaç adım attı.O NE DURDU VEEEE YERDEKİ KOCA TRAKTÖR ŞAMRELİNİ KAFASINA GEÇİRİP SUYA DALDI

Aman allahım.İlk anılarım içinde derin bir hayal kırıklığıdır bu olay.

Erkeklere asla güvenme

Sonraki fantaazilerimiz boğulmak üzre olan afeti sudan kurtarmak üzre gelişsede hevesimiz bitmişti bir haftada out olmuştu bizim afet.

Meğer ankaradan bir haftalığına babannesine gelmiş bir miafirmiş.Bir gün marketten ekmek isterken duydum birde peltekti ay ne hayal kırıklığıydı yaaa

Ey gidi gençlik sen neler gösterdin bize böyle

Ay suzi sorry tutamadım kendimi