1. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 55 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Yeni yıla girişi nasıl yaptınız?

Biz son derece sakin bir giriş yaptık. Arkadaşlarımız olan karı-kocanın evindeydik. Evin hanımı zaten Noel için çok güzel dekore etmiş evi, dinginlik verici bir ortamdı. Her yanda mumlar yanıyordu, elektrik ışığı yoktu. Yemek yedik, ardından bol bol sohbet ettik. Kocalarımız sınıf arkadaşı ve çocuklukları aynı şehirde geçmiş, onlar kendi muhabbetlerine daldılar. Ben de Leena'yla bol bol sohbet ettim, müzik dinledik. Alev bize bir dans gösterisi sundu, sonra da uyudu. Saat 12'de belediyenin havai fişek gösterisini izlemek için balkona çıktı diğerleri. Ben, patlama seslerinden ürken Doris'i (evin kedisi) kucağıma alıp sallanır koltuğa gömüldüm. Sallana sallana girdim yeni yıla.

Saat 2 gibi eve geldik, 4 gibi de uyumuşuz. Alev beni saat 6'da kaldırdı.

Re: Yeni yıla girişi nasıl yaptınız?

Ne güzel yeni yıla girmişsiniz.Ben hasta yatağımda girdim. Halende ordayım. Umarım tüm yıl böyle geçmez.
    İyi yıllar herkeze.Sağlıklı,huzurlu ve mutlu.

Bizim biraz mecerali oldu yeni yila girisimiz.

Esim erken geldi.Yemegimizi yedik.Muzik dinliyip sohbet ediyorduk.Cerez meyva yiyiyorduk bir yandan.Beyza cerez yerken aci diye mizmizlik yapti.Herhalde tuzlu fistik dudaklarini yakti diye dusunduk.Beyza bonyoya gidip aynadan kendine bakti salona bir girdi oda ne ALT DUDAK ARI SOKMUS GIBI SIS.BALON OLMUS ADETE

Ne yapacagimizi sasirdik.Sevgi'ye yazdik hemen caresizlik icinde.Sagolsun canim arkadasim ve esi ugrastilar bizim icin .Hastane bulmamiza yardimci oldular.

Esim taksi bulmaya cikti ben hemen giyindigim ve hastaneye kostuk.Alerjik dedi doktor.Yedigi karisik cerezlerden birisi dokundu sanirim.Surup veridiler.Eve dondugumuzde saat 23:58 di.

Moral bozuklugu ve kalp carpintilari icinde girdik yeni yila.

Beyza simdi iyi cok sukur.Dudagimiz normale dondu

Senin hayalini kurdun yaşlılığın işareti olmuş aslında bu Kübra ; sallanana koltuğunda kucağında kedin örgü olmek değil miydi?

Biz de yeni yıla evimizde girdik. Annemi, babamı, kayınvalidemi, eşimin teyzesini, görümcem ve eşini davet ettik, sağolsunlar hepsi katıldı. 9 kişiydik, masaya zor sığdık ama ben zer haman kalabalık misafirlerden hoşlanmışımdır zaten. Yemeklerimizi yedik, işkilerimizi içtik, ne zamandır açmak için böyle bir kalabalık yakalamayı düşündüğüm Porto şarabımızı da açtık nihayet, bozulacak diye korkuyordum.
    Hediyeleştik, bol hediyeli bir geceydi, hele Edip'in hali ayrı bir forum konusu (açıcam birazdan).

İdilara Çiğdem'e belki bir ara kendisine uğrayabileceğimizi söylemiştim önceden ama sadece annemler olsaydı onları bırakıp çıkmam olurdu da bu kalabalığı bırakıp gezmeye çıkmamız uygun düşmeyeceğinden gidemedik onlara.

Bizim caddeden patlama sesleri geliyordu ama herhangi bir şey göremedik malesef.

Güzel bir geceydi, herkese mutlu yıllar dilerim.

Es_Es yazdı:
    beyza2ya çok geşmiş olsun diliyorum Esra. fıstığa mı alerjisi var acaba

medip yazdı:
    Es_Es yazdı:
    Cok tesekkurler ..Fistik cok sever ve SIK SIK yer.Cerezi de

Bizde anlayamadik.DR. surup bitince gelin tahlil yapalim neye alerjisi oldugunu anlayalim dedi.

3,5 yasina kadar yedigi hicbirsey dokunmamisti.Hicbir anlam veremedik.Bunyenin zayif oldugu an olabilir dedi dr.Umarim tekrarlamaz.

Bizim evde girdik yeni yıla,

3 çift, 4 çocuk

Çocukları bir gayret 00:00 'dan önce uyutmaya çalıştık

En son Beren direndi neyseki o da 23:50 de uyudu

Kızlar sağolsunlar evi toparlamışlar bu arada dağınık girmeyelim yeni yıla diye

Eşlerimize sarıldık, öptük, sonra da birbirimize sarıldık iyi dileklerde bulunduk,

"En kötü günümüz böyle olsun" dedik

8. Re: Yeni yıla girişi nasıl yaptınız?

Biz once arkadaslarimizla birlikte piknige gittik. Sonra da aksam uzeri havai fisek gosterisini izlemek icin sehir merkezine gittik.

Cok kalabalik ve guzel bir ortamdi. Sehrin merkezi trafige kapaliydi ve herkes buldugu cimenlige oturmustu. Saat 21:00 de aileler icin yapilan havaii fisek gosterisini seyredip eve donduk. Esen Meltem yolda uyuyakaldi. Sonra esimle gece yarisi yapilan muhtesem havaii fisek gosterisini TV'den izledik.

Es_Es yazdı:
    medip yazdı:
    Es_Es yazdı:
    Cok tesekkurler ..Fistik cok sever ve SIK SIK yer.Cerezi de

Bizde anlayamadik.DR. surup bitince gelin tahlil yapalim neye alerjisi oldugunu anlayalim dedi.

3,5 yasina kadar yedigi hicbirsey dokunmamisti.Hicbir anlam veremedik.Bunyenin zayif oldugu an olabilir dedi dr.Umarim tekrarlamaz.
    çok geçmiş olsun....
    biz yılbaşına evde ailecek girdik.tv seyrettik bolbol yedik.eşim bana yeter artık yeme dedi .ne yapayım iştah doludizgin açık.yemek yerken kendimi avrupa yakası dizisinin şahikası gibi hissediyorum ,bundan dolayı eşimede ayne onun gibi lokmalarımı mı sayıyorsun bea diyorum...
    daha sonra 2008 e girdiğimiz ilk dakikalarda balkonda havayi fişek gösterilerini izledik...saat 2 gibi de yattık..

Süpriz bir şekilde girdik eşim görevi dolayısıyle evde olamayacaktı ama görev iptal olmuş evde eşim çocuklarım ve arkadaşlarımızla yeniyıla girdik.
    RüyA yazdı:
    Biz son derece sakin bir giriş yaptık. Arkadaşlarımız olan karı-kocanın evindeydik. Evin hanımı zaten Noel için çok güzel dekore etmiş evi, dinginlik verici bir ortamdı. Her yanda mumlar yanıyordu, elektrik ışığı yoktu. Yemek yedik, ardından bol bol sohbet ettik. Kocalarımız sınıf arkadaşı ve çocuklukları aynı şehirde geçmiş, onlar kendi muhabbetlerine daldılar. Ben de Leena'yla bol bol sohbet ettim, müzik dinledik. Alev bize bir dans gösterisi sundu, sonra da uyudu. Saat 12'de belediyenin havai fişek gösterisini izlemek için balkona çıktı diğerleri. Ben, patlama seslerinden ürken Doris'i (evin kedisi) kucağıma alıp sallanır koltuğa gömüldüm. Sallana sallana girdim yeni yıla.

Saat 2 gibi eve geldik, 4 gibi de uyumuşuz. Alev beni saat 6'da kaldırdı.