Hepsini biriktirdim toptan sorayım dedim
El elden üstündür bir fikir veren olabilir doktora gittiğimde şunlara bakalım diyebilirim.
Şimdi dila daha önce rota virüsü oldu 2 kere , ve ne kadar ağır birşey olduğunu biliyorum, kusma arkasından da ishal oluyor çocuk iştahtan kesiliyor falan filan değil mi.
Fakat son 2 aydır buna benzeyen ama aynı özellikleri göstermeyen şeyer yaşıyorum ve nereye koyacağımı bilemediğim bir durum yaşıyorum.
Mesela sabah kalkıyor kusuyor ,(normalde kusan bir çocuk asla değil) sonra bakıyorum bitmiş bir daha olmuyor ,aradan bir kaç gün geçior ishal oluyor , ama güçten kuvvetten iştahtan kesilmiyor.
2 gündür bana rahatsızım diyor ve karnını gösteriyor ne hissediyorsun kızım diyorum bilmiyorum sadece rahatsızım dedi. 2 gecedir de yanımıza geliyor gece yarısı rahatsızım diye (asla gece kalkıp gelmez hatta uyanmaz geceleri ,sadece ateşi olunca yapar) bakıyorum ateşi yok, rahatsızım diyor ve bomba dün akşam kalktı geldi yatağımıza bir güzel kustu herbirşey gece yarısı kaldırıldı yıkandı sabah işe gitmedim olur ya ateşi filan da olur kustu çocuk, sabah bir şeyi yok hala kusmadı.
Ben neden şüphelenmeliyim şimdi.
Üşütüyor mu acaba,
yedikleri mi dokunuyor (karnını da kaşıyor 2 gündür ,baktım döküntü filan da yok)
Doktoruna götüreyim de ne diyeyim.
Hadi bana biraz fikir verin tecrübelerinize dayanaraktan.