Daha önce bu konu açıldı mı bilmiyorum!
RTÜK'ün televizyon yöneticilerine "Ekranlarda kadın kılığında erkek görmek istemiyoruz" şeklindeki sözlü uyarısıyla huysuz virjin yerine seyfi dursunoğlu olarak çıkıyor ekrana..
Aslında o programı hiç seyretmedim. gazeteden haberi okudum. geçen haftalarda zaplarken seyfi dursunoğlu olarak karşıma çıkınca üzüldüm.
Seyfi Bey'in yorumu ise "40 sene evvel herkes ne kadar Avrupai bir şov yaptım diye tebrik ederken, 40 sene sonra erkek kadın kılığında çıkmasın. Bu bizim tiyatromuzun özelliği. Zenne kadınların sahneye çıkmasının yasak olduğu dönemlerde erkekler çıkarmış. Ayrıca 76 yaşında bir adam kadın kılığına girse ne olur, girmese ne olur?
Girdiği zaman daha da yaşlı oluyor. Boyalar, kirpikler falan. Bu bağnazlığı anlayamıyorum. Ancak itiraz da etmiyorum bu kararı almışlarsa. Kanala gelmişler "Kadın kıyafetinde erkek görmek istemiyoruz" demişler. Kanallar da tabii ki korkuyorlar. Reklamı yarım dakika geç verse ceza yiyecek diye böyle bir karar aldılar."
Ayrıca bildiğiniz gibi seyfi dursunoğlu vefatı halinde mirası Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) kalacak. 10 milyon YTL civarında mirasını bağışlamıştı.