saç sakal trajı olayımmı diye
yada top sakalmı yapayım yada bıyıkmı bırakayım diye fikirlerinizi alırmı
yada kafasına göremi takılır
benimkisi her daim sorar ne şekil vereyim diye benim tarzımda top sakaldan yanadır
saç sakal trajı olayımmı diye
yada top sakalmı yapayım yada bıyıkmı bırakayım diye fikirlerinizi alırmı
yada kafasına göremi takılır
benimkisi her daim sorar ne şekil vereyim diye benim tarzımda top sakaldan yanadır
valla bizimki devlet dairesi olduğu için tek tip traş bıyıksız ama taildeyken ben top sakalı seviyorum diye bırakır fikrimi alır yani
sorar ama kendi tercihi de hep benim istedigim gibi oldugu icin hic simdiye kadar anlasmazlik olmadi.
o da benim kilik kiyafetime sacima basima karismaz..
Evet sorar
Hatta benim dürtüklememle saç traşı olduğu dahi olur
sorar tabi
ama en çok saç kestiriken sorar nasıl kestireyim veya kestireyiimi diye
bende ben anlamam derim
Sorar hatta bende saçım için ona sorarım
sorar tabii ki...
hele bir sormasın...
top sakal benim de çok hoşuma gider ama bırakmasını çok da istemem..(çok hoş oluyor çünkü )
traşa giderken de sorar; nasıl kestireyim ya da kestirsem mi? diye...
çünkü ben de o na sorarım..
hatta bir anımız bile var; bir gün berber i ''abi saçını usturaya vurayım biraz düzelsin, çok yıpranmış falan'' demiş..
eşim de beni aradı ve sordu:
ben de; ''kesinlikle hayır!'' dedim.. ''eğer öyle bişey yaparsan seni eve almam diye de ekledim''
tabii berber dekiler de gülmüşler; eşim de biz de böyle hatun izin vermezse adım atamayız demiş..
nişanlı bir arkadaşımız vardı, o atlamış tabii ben olsam izin almazdım falan diye..
iddia ya girmişler..
haftaya düğünün var; evlendiğin ilk hafta, usturaya vurduracaksın diye...
neyse; çocuk evlendi 1 hafta sonra bir baktım kel...
ne oldu buna? diye eşime sordum ..
eşim de anlattı olayı...
artık karısı evde ne dedi orasını bilmiyorum...
SORMAZ
zaten sac ve sakal uzatma gibi bir sansida yok
hahah okuyunca aklima geldi o gunler
eceme 4 5 aylik hamileydim atesler icinde yatakta kivranip duruyordum bizimkide biyik birakmisti o zamanlar ama 40in ustunde atesim olunca her yerimden kan izleri cikmisti benek benek 'sen alerji oldun'diye gidip tras olmustu alakasi yoktu ama neyse benim isime yaramisti o gunden sonra birakmaz
sacini uzatmasini ben istiyorum uzatti ama dukuluyor diye geri kisaltti
valla kafasina göre takilir