Arkadaşlar forumuma yeteri kadar ilgi gösterildi ve bir bebeğe yetecek kadar eşyamız olacağını düşünüyorum....
Artık forumu öne çekmenize gerek yok, başka bebeklerin hakkını zaptetmeyelim
Hepinize teşekkür ederim......
Sevgiler
----------------------------------------------------
Yeşim umarım samimiyetime güvenirsin, fakat bu forumun uygun olmadığını düşünürsen sil lütfen......
Bir tanıdığımız var...
Yaşlı bir kadın ve kızı....
Kız hamile fakat bebeğin babası ortada yok! Yardım edebilecek yakınları veya sabit bir gelirleri yok kızın ölen babasının emekli maaşı dışında.......
Bebek Ocak ayında doğacak, ERKEK....
Benden Defne’nin kıyafetlerinden, eşyalarından istediler...... Pembe, kız kıyafetleri olmasının bile şu anda onlar için önemi yok.... Evde kalan bütün kıyafetleri, battaniye, pike, çarçaf, tulum, küvet ne bulduysam verdim, fakat bu bebekten önce birçok bebeğe de eşya verdiğim için yeterli eşya yoktu elimde...... Bir de tabi kız kıyafeti verebildim çok uygun olmasada fakat öyle büyük bir memnuniyetle karşıladılar ki pembe tulumları bile resmen içim acıdı.....
Amacım olayı yardım kampanyasına dönüştürmek değil, ama düşündüm de aranızda erkek çocukları olanlar yeni doğan bir bebek yada sonrasında da durumlarının piyango çıkmadığı sürece düzelmeyeceğini baz alarak daha sonraki dönemlerde de giyebileceği küçülmüşlerinden 1/2 parça kıyafet, eşya yollayabilirmisiniz bana?
Şuanda herşeye ihtiyaçları var!
Yeni doğan bebek kıyafetleri ve sonrasında da kullanabileceği kıyafetler olabilir......
Battaniye,
Puset,
Biberon,
Bebek bezi,
Mama......
Bilmiyorum işte aklınıza ne gelirse ve sizlerin elinde ne varsa, gücünüz neye yeterse 1 / 2 parça şey.......
Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum, belki sizlerde katkıda bulunmak isteyebilirsiniz.....
İsteyen kişilere özelden adres ve telefon bilgilerimi ulaştıracağım...
Şimdiden teşekkürler
Gaye