1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 32 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Nerden başlamalıyım?

Yaklaşık iki üç senedir süren bir durum bu

Geceleri bölük pörçük uyuyorum. Dolayısıyla gün içersinde ya uyuyorum ya sersem gibi dolaşıyorum. Mecburen erken kalktığım ve uyumadığım günlerde, ve ya gündüz uyuyup uykumu aldığım zamanlarda da beynim kendim uyuşuk sanki Sanki beymin kısa devre yapıyor. Toparlanamaıyorum, hiç birsey yapamıyorum, yapmak istiyorum, planlıyorum ama olmuyor Uyuşuk bir haldeyim. Genel olarak hayatımda buna sebep olacak bir sıkıntım yok.Tamam, gecen sene MS teşhisi konulmuştu, başka bir nedenden ama, bildiğim kadarıyla MS bunu yapmaz.

Ama artık bu halimden sıkıldım

Ben doktor özürlüyüm. Sitedeki doktor arkadaşlarım alınmasın, zaten beni tanıyorlar Doktora gitmeyi hiç sevmem. Ama artık gitsem galiba iyi olacak. Cesaretimi toplayıp doktara gidecek olursam, böyle bir durumda ilk ne doktoruna , hangi bölüme gitmem gerekiyor?

Gideceğime söz vermiyorum ama , hadi bana yol gösterin?

Re: Nerden başlamalıyım?

Geçmiş olsun. Aman kendinize iyi bakın. Nolur bu sitenin hali sonra. Doktorlarımız cevap verir sanırım sorunuza. Ben geçmiş olsun demek için uğradım.

Yeşim_Yıldırım yazdı:
    , ve ya gündüz uyuyup uykumu aldığım zamanlarda da beynim kendim uyuşuk sanki Sanki beymin kısa devre yapıyor.

Toparlanamaıyorum, hiç birsey yapamıyorum, yapmak istiyorum, planlıyorum ama olmuyor Uyuşuk bir haldeyim. Genel olarak hayatımda buna sebep olacak bir sıkıntım yok.

Tamm olarak aynı şeyleri yaşıyorum bugunlerde..Birden cikti bendede

Forumu takip edeyim bende .

Geçmiş olsun .

Adaçayı denedin mi? Yatmadan önce 1 kupa kesin çözümdür ben çok faydasını gördüm.Çok geçmiş olsun.

begonvil yazdı:
    Yeşim_Yıldırım yazdı:
    , ve ya gündüz uyuyup uykumu aldığım zamanlarda da beynim kendim uyuşuk sanki Sanki beymin kısa devre yapıyor.

Toparlanamaıyorum, hiç birsey yapamıyorum, yapmak istiyorum, planlıyorum ama olmuyor Uyuşuk bir haldeyim. Genel olarak hayatımda buna sebep olacak bir sıkıntım yok.

Tamm olarak aynı şeyleri yaşıyorum bugunlerde..Birden cikti bendede

Forumu takip edeyim bende .

Geçmiş olsun .
    Sana da geçmiş olsun.
    Ama sen doktorla yaşıyorsun, sorsana eşine, hem bana da yol göstermiş olursun

Fiziksel bir sorun olup olmadığını öğrensem, ruhsal deyip, ruhumu temizleme yolunu arayacam ama.....

Yeşim'ciğim,

Sorunun sanırım uyku bozukluğundan kaynaklanıyor.Bende de aynısı var.

Ben iyi bir hastanenin uyku bozuklukları kliniğine gitmeyi düşünüyorum çünkü her sabah uyandığımda sanki bütün gece çalışmış gibi kalkıyorum ve ayrıca uyku sırasında tıkanmalar falan oluyor.

Bak araştırdığım klinikte şunlar yapılıyormuş.

Poliklinik muayenesinden sonra hastalar gerekirse 1-3 gece uyku laboratuvarında kalarak beyin dalgaları, solunum, kalp, kan basıncı gibi çok sayıda parametrenin sürekli izlenmesiyle doğru ve ayrıntılı tanı edinirler ve tedavileri buna göre özel olarak planlanır.

8. Re: Nerden başlamalıyım?

Geçmiş olsun Yeşim bende de garip durumlar mevcut.

sürekli uyukluyorum ama uykusuz kaldığımdan filan değil.gece 11 de de yatsam sürekli bi uyku hali...
    hamile değilim

ya depresyon başlangıcı ya da şeker olabilirmiş google dan baktım dı,başka neden olabilir bilen var mı?
    doktor arkadaşlar bizi iyileştirin

umut yazdı:
    Yeşim'ciğim,

Sorunun sanırım uyku bozukluğundan kaynaklanıyor.Bende de aynısı var.

Ben iyi bir hastanenin uyku bozuklukları kliniğine gitmeyi düşünüyorum çünkü her sabah uyandığımda sanki bütün gece çalışmış gibi kalkıyorum ve ayrıca uyku sırasında tıkanmalar falan oluyor.

Bak araştırdığım klinikte şunlar yapılıyormuş.

Poliklinik muayenesinden sonra hastalar gerekirse 1-3 gece uyku laboratuvarında kalarak beyin dalgaları, solunum, kalp, kan basıncı gibi çok sayıda parametrenin sürekli izlenmesiyle doğru ve ayrıntılı tanı edinirler ve tedavileri buna göre özel olarak planlanır.

Bunu ben de düşündüm ama hastanede kalma fikri

Ayrıca böyle bir incelemeyi, S.S.K gibi kurumlar karşılıyor mu? Özel sağlık sigortamız dolmuş

canom yazdı:

Geçmiş olsun Yeşim bende de garip durumlar mevcut.

sürekli uyukluyorum ama uykusuz kaldığımdan filan değil.gece 11 de de yatsam sürekli bi uyku hali...
    hamile değilim

ya depresyon başlangıcı ya da şeker olabilirmiş google dan baktım dı,başka neden olabilir bilen var mı?
    doktor arkadaşlar bizi iyileştirin
    Bendeki durum yeni değil ne yazıkki Nerdeyse 2-3 senedir böyleyim Çok kısa süreli toparlanmalarım oluyor ama hemen tekrar nüksediyor

Depresyon olmamı gerektirecek bir durumum da yok ki