Evet arkaaslar duyduk duymadik demeyin GAP acilmis Istinye Park ta....dun aksam soyle bir hizlica girmemle cikmam bir oldu cocuklar sagolsun,,ilgilenenlere duyurulur!!!
Evet arkaaslar duyduk duymadik demeyin GAP acilmis Istinye Park ta....dun aksam soyle bir hizlica girmemle cikmam bir oldu cocuklar sagolsun,,ilgilenenlere duyurulur!!!
Açıldıgı gün şenlendirdik orayı ..hiç kaçırırmıyım
Aslında ben acıcaktım siteye bu forumu ..
sonra dedimki " amma alısveris forumu acıyor" derler belki diye susayim bari dedim
öyle işte..mehmet ali erbilin karısıyla birlikte alışveriş yaptık ..tanınmamak icin kasket takmış...ben ogluma esofman falan aldım..elimde tutuyorum ..
- onun iki yaşı varmı acaba ? dedi
-var ..bak şu taraftada sizin oglana göre çok cici seyler var dedim
güzel seyler vardi ....ama NEXT i daha cok seviyorum ..gaptan cıkıp nEXTE girince " hah tamam ..benim yerim burasi " dedim .
Next te de cok guzel seyler var,,tarzi cok benziyor ikisinin bebeler icin..
teşekkürler
odaneyaww :S
alışveriş mağazası nın adı mı
kendisimi
yoksa
ay çözemedim valla mazur görün cahalliğimi
halide ,
bu arada şu gap in okunus seklinide yazıversene..sagda solda rezil olmayalım
Ben kendilerini çok gereksiz pahalı bulduğumdan ilgilenmiyorum
Gerçekten de Amerika!daki fiyatın birkaç katı fiyata satıyorlar.Kaldı ki birçok ürününü de Türkiye'de yaptırıyor.
(İhraç fazlası bazı ürünlerini bizim pazarda bulunabiliyor ve bu işlerle uğraşan arkadaşım yerlerinden alıyordu)
Evet bende çiçek exportttan alıyorum Gap ın ve next in ürünlerini acaip ucuzdidem72 yazdı:
Ben kendilerini çok gereksiz pahalı bulduğumdan ilgilenmiyorum
Gerçekten de Amerika!daki fiyatın birkaç katı fiyata satıyorlar.Kaldı ki birçok ürününü de Türkiye'de yaptırıyor.
(İhraç fazlası bazı ürünlerini bizim pazarda bulunabiliyor ve bu işlerle uğraşan arkadaşım yerlerinden alıyordu)
bu kadar ti ye alınacak bir durum yaratmadımbegonvil yazdı:
halide ,
bilmediğim için sadece sormuştum
ne olduğunu
S.E.S yazdı:
bu kadar ti ye alınacak bir durum yaratmadımbegonvil yazdı:
halide ,
bilmediğim için sadece sormuştum
ne olduğunu
noolur yanlıs anlama ..
kesin-likle seni kasdetmedim
senin cevabını ben görmemiştim bile..şimdi okudum..tüh okuyunca sanki tiye almıs gibi olmuş yaa
görüyormusunuz ,bir ikon nasilda yanlıs anlasılmalara sebep oluyor
oysa ben seni kasdetmedim ..ben "gap" dedim arkadasıma..oda bana " öyle denmiyor .dogrusunu öğren" dedi
o sırıtma isareti oyuzdendi
üzüldüm şimdi yanlış anlaşıldıgıma .