Boşanma ile ilgili Figen'in forumunu okurken aklıma takıldı.
Çocuklar kaç yaşındayken boşanmalı?
Elbette her yaş için vardır psikolojik zararları ama bu zararları en aza indirmek adına çocuğun kaç yaşında olması gerekir sizce?
Boşanma ile ilgili Figen'in forumunu okurken aklıma takıldı.
Çocuklar kaç yaşındayken boşanmalı?
Elbette her yaş için vardır psikolojik zararları ama bu zararları en aza indirmek adına çocuğun kaç yaşında olması gerekir sizce?
40 yaş bence uygun.
40 yaşındaki çocuklar durumu daha olgunlukla karşılayabiliyor.
ay valla ciddiyim
bunun yaşı yok galba
Kızım onlar 40 yaşına gelince,minedafne yazdı:
40 yaş bence uygun.
40 yaşındaki çocuklar durumu daha olgunlukla karşılayabiliyor.
ay valla ciddiyim
bunun yaşı yok galba
ben nine olurum yahu
Sen şimdi bunu yazınca,forum başlığıma baktım,cümlem yanlış mı anlaşıldı acaba diye
forumu takipteyim
evliliğin durumuna göre bekleme süresi değişebilir
1-koca ; şiddet uyguluyorsa,içki içiyorsa,evine bakmıyorsa çocuklar kaç yaşında olursa olsun kapıya konmalı
2-koca ; sevgi doluysa ama ailesine bakacak durumda değilse, çalışmayı sevmiyorsa çocuklar biraz serpildi mi kapıya konmalı
3-koca ; maddi yönden sıkıntı yaratmıyor, gül gibi geçindiriyor ama ev dışında yemediği halt kalmıyorsa, tüm mülkler kendi üzerine geçirilerek , çocuklar biraz serpilince kapıya konmalı
pardon boşanmalı
Suzaaaan,nilsubensu yazdı:
1-koca ; şiddet uyguluyorsa,içki içiyorsa,evine bakmıyorsa çocuklar kaç yaşında olursa olsun kapıya konmalı
2-koca ; sevgi doluysa ama ailesine bakacak durumda değilse, çalışmayı sevmiyorsa çocuklar biraz serpildi mi kapıya konmalı
3-koca ; maddi yönden sıkıntı yaratmıyor, gül gibi geçindiriyor ama ev dışında yemediği halt kalmıyorsa, tüm mülkler kendi üzerine geçirilerek , çocuklar biraz serpilince kapıya konmalı
pardon boşanmalı
çocuklar kaç yaşında serpilir şu durumda,
bi de onu de tam olsun
ayakkabı bağcıklarını yardımsız bağlayabilen çocuk serpilmiştirla_belle yazdı:
Suzaaaan,nilsubensu yazdı:
pardon boşanmalı
çocuklar kaç yaşında serpilir şu durumda,
bi de onu de tam olsun
nilsubensu yazdı:
pardon boşanmalı
kızım 4 yaşında, iki aile olabiliriz diyor,
eşim bu fikirleri bu çocuğun aklına hep sen sokuyosun diye bana kızıyor
ben sanırım eşimin serpilmesini beklemeliyim
kızım çoktaaaaaaaaaan serpilmiş çünkü
Biz artık haftanın 3 günü kızımla başbaşayız.
Baba "kendini geliştirmek "için birtakım kurslara yazıldı.
Dün akşam yemeğinde Deniz ve ben başbaşaydık.
Deniz:Ne güzel, sessiz di mi anne? Babam hep tv seyrediyordu, başımızı şişiriyordu.
Bu serpilmiş bir çocuk bence..