Saatlerimizi geri alma zamanı geldi.Aslında hiç de sevmem kış uygulamasını.Zor geçiyor günler.
Siz ne düşünüyorsunuz ?bu konuda?
Saatlerimizi geri alma zamanı geldi.Aslında hiç de sevmem kış uygulamasını.Zor geçiyor günler.
ben severim kış gecelerini
Ay ben batılırım dermişim..
Kışın sadece yağmurda uyumasını severim ama ya yazlıkta olcan yada köyde yattığın yerdede şömine olmalı yada güzine
Çatır çatır odun yanmalı evin üstündeki çiniye vuran yağmur sesi ahhahhh ne uyunurdu dimi hülya yanımda da sen olcan
BENDE BU UYGULAMAYA BİR TÜRLÜ ALIŞAMAYANLARDANIM
TAM ALIŞIYORUZ HADİ SİL BAŞTAN
Aloooo Aynur kış saatlerini sordum.Nasıl uyuduğunu yada fantazini değilsaara-yıldırım yazdı:
Ay ben batılırım dermiim..
Kışın sadece yağmurda uyumasını severimam ya ayzlıkta olcan yada köyde yattığın yerded şömine olmalı yada güzine çatır çatır odun yanmalı evin üstündeki çiniye vuran yağmur sesi ahhahhh ne uyunurdu dimi hülya yanımda da sen olcan
Kısı sevmem ben zaten.Kat kat giyin,dışrısı buz gibi.Saatler geçmek bilmez.Ay hiç bana göre değil kıs mevsimi.
Uzun kış geceleri beni sıkar hep
İyi işte hülyacığım uzun kış geceleri nasıl geçerhalukhulya yazdı:
Aloooo Aynur kış saatlerini sordum.Nasıl uyuduğunu yada fantazini değilsaara-yıldırım yazdı:
Ay ben batılırım dermiim..
Kışın sadece yağmurda uyumasını severimam ya ayzlıkta olcan yada köyde yattığın yerded şömine olmalı yada güzine çatır çatır odun yanmalı evin üstündeki çiniye vuran yağmur sesi ahhahhh ne uyunurdu dimi hülya yanımda da sen olcan
bende ondan esinlendim ya çaktın köfteyi
yoksa kayakmı yapsak
halukhulya yazdı:
valla bana zaman yetmiyor
bir günün 48 saat olmasını isterdim
ben şubat 1 doğumlu olduğumdan mıdır nedir tam bir kış insanıyım evim sıcak olsun kar yağmur yağsın camdan bakayım sıcak çayımı içeyim hatta sıcak çikolata daha güsel oluyor sonra yürüyüşü severim hem yağmurda hem lapa lapa karda birde karların üzerinde yuvarlanmaya bayılırım bu sene kesin yapacağım inş. hiç sevmem yazın o çatçatı sıcağını afakanlar basar beni...