1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Aldatmanın 30 işareti

MSN'deki slaytları satır satır birleştirdim:

------------------------------------------------------------

Aldatmanın 30 işareti

1- Sevgiliniz içindeki suçluluk duygusunu bastırmak için sizin isteklerinize her zamankinden fazla duyarlılık gösterir. Özellikle diğer ilişkisinin ilk dönemlerinde…
    2- Böyle bir alışkanlığı olmasa bile size sık sık hediye almaya başlar. Bu davranışının dikkat çekmemesi için de her hediye için geçerli bir bahane bulur.
    3- Bir gün biz ayrılırsak ne olur gibi sorularla olası bir yakalanma anındaki tepkinizi ölçmeye çalışır.
    4- Günlük hayatındaki alışkanlıklarını değiştirir ya da yeni hobiler edinir.
    5- Yaşadığı duygusal karışıklık nedeniyle olur olmaz nedenlerden kavga çıkarabilir.
    6- Ona daha şefkatli yaklaşmanız için sadece sizin yanınızda depresif bir tavır takınabilir.
    7- Sizinle çeşitli bahanelerle daha az konuşmaya ve zaman geçirmeye başlar. Bu sayede daha az açık vereceğini düşünür.
    8- Uykusunda sık sık kabus görebilir. Bir çok geceyi bu nedenle uykusuz geçirebilir.
    9- Müzik, sinema gibi alanlarda zevkleri değişebilir. Daha önce nefret ettiği türleri beğenerek takip edebilir. Bu seçimlerden yeni ilişkisinin zevkleri hakkında fikir verir.
    10- Kendisini birden çok beğenmeye başlayabilir. Zamanını eskiye göre daha çok ayna karşısında geçirir.
    11- Sizi ya da ilişkinizi başkalarıyla kıyaslayabilir. Bu artık sizin tek olmadığınızı düşündüğünü gösterir.
    12- Artık hiçbir eleştiriye tahammülü kalmayabilir. Sürekli kendini savunma tavrını takınabilir.
    13- Eve geç gelmeye başlar. Evdeki sorumluluklarını ya da eskiden düzen konusunda önem verdiği konuları atlayabilir.
    14- Sizin nasıl göründüğünüzle artık daha az ilgilenir. Saçınız ya da kıyafetlerinizle ilgili yorum yapmaz.
    15- ‘Seni seviyorum’ demeyi bırakır.
    16- Sizin ona yaptığınız sürprizler karşısında eskisi gibi coşkuyla tepki vermez. Bu içindeki suçluluk duygusundan kaynaklanır.
    17- Kendisini başkalarıyla kıyaslaması da size olan ilgisini kaybetmeye başladığını gösterir.
    18- Telefonunda arama listesi ve mesaj kutusunu sürekli boş tutmak gibi önlemler alabilir.
    19- Birden bire arkadaşlarıyla her zamankinden daha fazla vakit geçirmeye başlar.
    20- Saçınızı okşamak gibi şefkat gösterilerini bırakır.
    21- İlişkinizin geleceği hakkında evlilik, ev alma gibi planlar hakkında konuşmamaya başlar.
    22- Birden bire kişisel uğraşlara vakit ayırmaya başlar. Kitap okur, film izler…
    23- Aranıza yatak odanızda da mesafe koyar ve bunun için bahaneler sıralar.
    24- Yaptığı şakalar sizi güldürmekten çok kırmaya başlayabilir, eski hoş sohbet tavrı kalmaz.
    25- Çiftlerin yapışık ikizler olmadığını öne sürerek kendi özel sınırlarını korumak adı altında sizden uzaklaşır.
    26- Rüyasında başka isimler sayıklayabilir.
    27- Yakın çevrenizden sürekli ilişkiniz hakkında uyarı alıyor musunuz? Sizdeki değişim en iyi dışardan bakan objektif gözler tarafından görülür.
    28- Sizin artık kendisiyle ilgili sorular sormanıza tahammülü kalmaz. Neredesin sorusu onu bir anda sinirlendirmeye yeterli olur.
    29- Sabah uyandığında kimin yanında olduğunu anlamak için bir süre etrafına bakar.
    30- Ev içinde kapıları kapalı tutmaya başlar. Özellikle bilgisayar başındayken rahatsız edilmek istemez.

-----------------------------------------------------------

Bizim sitemizde de komprime bir başlık altında bulunsun.

Ne olur, ne olmaz..

Re: Aldatmanın 30 işareti

hocam ben bunları bir süreliğine ciddiye almayım demi malum hamilelik herşeyden alınır kıl kapar oldum ya.şimdi ilk 5 maddede kafam karışmaya başladı.sonunu getiremedim.ama bunlar aldatmamı yoksa hamilelğin verdiği heyecandan mı yakınlık bilemedim

inanırmısın şimdi milliyet gazetesinde okudum bunu
    şüphelenmesek de boynuz hakkında bilgimiz olsun dimi ama

yanlış başlık.
    bu eşini bırakmayı düşünen,sevmeyen ALDATANLAR !

birde eşini ve evliliğini seven, eşine daha fazla ilgi alaka gösteren ALDATANLAR var

AYŞE-EGE yazdı:
    şüphelenmesekte boynuz hakkında bilgimiz olsun dimi ama
    Bak, gazete gibi site olduk.

Akşam pinokyo dediki"Yıldırım Aktuna ölmüş.",

Ben de biliyorum dedim, pek bir şaşırdı.

ne güzel henüz aldatılma belirtisi yok eşimde umarım olmazda

sudeda yazdı:
    hocam ben bunları bir süreliğine ciddiye almayım demi malum hamilelik herşeyden alınır kıl kapar oldum ya.şimdi ilk 5 maddede kafam karışmaya başladı.sonunu getiremedim.ama bunlar aldatmamı yoksa hamilelğin verdiği heyecandan mı yakınlık bilemedim
    Ciddiye alma.

Ruhan_Özgesu yazdı:
    ne güzel henüz aldatılma belirtisi yok eşimde umarım olmazda
    Evet, doğru yerdesiniz.

nerdogan yazdı:
    AYŞE-EGE yazdı:
    şüphelenmesekte boynuz hakkında bilgimiz olsun dimi ama
    Bak, gazete gibi site olduk.

Akşam pinokyo dediki"Yıldırım Aktuna ölmüş.",

Ben de biliyorum dedim, pek bir şaşırdı.
    aaaa ölmüş mü?
    bilmiyordum ne aralık öldü ki?

bir çoğu var
    AMA BENİM KOCAM YAPMAZ
    SAHİDENDE ŞÜPHELENMEYE BAŞLADIM BAK.