Durumlar nasıl? haftanız nasıl geçiyor ? Neler kaybedildi, neler bulundu Neler aranacak
Hayal kırıklıklarınız oldu mu ?
Bizde durumlar bu hafta pek parlak başlamadı. Tahmin ettiğim gibi çizgi çalışmaları pek kolay geçmedi. Sonra "e" ile başladılar. Akşam geldiğinde sayfada sadece 3 satırın, o da son derece kötü bir şekilde yazıldığını gördüm. HAdi çalışalım dediğimde, ben "e"leri yapamıyorum dedi, kıza bir bakıp geri geldiğimde ise oğlumu yatakta buldum. 2 dk'nın içinde oldu bunlar. Sonra babasıyla kaldırdık, biraz konuşma, sonra da yatmasına izin verdik. Yattıktan sonra düşündük, ne yapabiliriz ? diye. Daha şimdiden nutuk atmanın anlamı yok, belli ki zorlanıyor. Oturdum bir not yazıp, masal kitabının üzerine yapıştırdım. Not şöyleydi ;
Yapamıyorum diyorsun ama, yaptığın son 3 "e" gayet güzel olmuş. Aferin sana !!! Sayfayı bitirir misin ? Teşekkürler anne ve baban.
Sabah sırıtan bir ifade ile yanıma geldi. Nottan çok mutlu olmuş. Hemen başladı yazmaya. İnanın öğretmenin yazdığı örnekten bile güzeldi.
Not işe yaradı. Öğretmeni de yıldız vermiş, keyfine diyecek yoktu.
Bir de sınıf başkanı seçilmiş oğlum Bu da ek bir sorumluluk getirdi ona.
Amma velakin, sınıfta, serviste unuttuğu kıyafet ve malzemelere henüz bir çözüm bulamadım Bunların bağırıp da ben burdayım diyenlerinden yok muydu ? Neyse o da çözülecek.
Şimdilik bu kadar, merak ettim ? sizlerde durum nasıl ?