Bilmiyorum bu konuda ne düşünürsünüz benim için çok öenmli bir konu.
Bilmiyorum bu konuda ne düşünürsünüz benim için çok öenmli bir konu.
Bütün kardeşler çocukken birbirini kıskanır ve çekemez. Normal bir durumdur. Endişelenecek bir şey yoktur. Nokta.
Şu an oğlum ve kızım birbirine girmiş durumda..Biz 4 kardeşiz.Çocukken biz de öyle girerdik birbirimize.
YAni kardeş olup ta birbirini kıskanmayan ,kavga etmeyen yok aramızda
Büyüyünce geçiyor hepsi
bende aynı düşüncedeyim.önemli olan aradaki dengeyi sağlayabilmek.insan ister istemez bazen adaletsiz olup küçüğün tarafını tutunca büyük çıldırıyor,isyan ediyor.duygu sömürüsüne başlıyor(beni daha az seviyorsunuz) diye.ama zamanla anlıyorumki aralarına ne kadar girersem o kadar zıtlaşıyorlar.onların tartışmasını takmıyormuşum havalarına girersem sorun nedense çabuk bitiyor.tedbundy1555 yazdı:
Bütün kardeşler çocukken birbirini kıskanır ve çekemez. Normal bir durumdur. Endişelenecek bir şey yoktur. Nokta.
Arkadaşım olur öyle kardeşler arasında iki oğlum var küçük büyüğü hiç kıskanmaz ama büyük oğlum belli etmemeye çalışsada küçüğü acayip kıskandığını hissediyorum.
Kavga ederken büyük oğlum sanki bütün hıncını alırmış gibi sert davranır odaya girdiğimdeyse ben büyük oğluma kızmak için bağırmaya kalkayım ilk olarak küçük oğlum önüme durur bişey olmadı diye ama bir söyleyişi oluyo inanamassınız sanki büyük oymuş gibi konuşur çocuk naptıda neden kızıyosunda benim yüzümden olduda sanki onun canı yanmamış gibi
Ben anlamıyorum artık bunları ne haliniz varsa deyip çekiliyorum aradan en iyisi bu artık başka çare bulamadım
off offf diyeyim, sen anla. iki arada bir derede kaliyor insan.
hergun ayni dert! taylana niye oyle guzel seyler soyluyosun bana hic soylemiyosun...ozgeye soylediklerim kesinlikle yetmiyor, her zaman abisinden bir fazla soylenecek kendine.
bugun taylan spor dersinde masaj yapmayi ogrenmis...geldi bana gosteriyor...oyle yumusak, oyle ustaca, oyle tatli yapiyor ki ustelik terminolojisini bile kullanarak...
ozge de tam yanimizda bizi seyrediyor.
ben taylana tabii ki oyle icten bir sevgi gosterdim ki, oyle guzel ovdum ki...ozge bize bakakaldi, yuzu degisti ve hickira hickira aglayarak odasina gitti...ben anladim ama taylan anlamadi cocukcagiz neden bir anda boyle agladigini. ikimiz de pesinden yukari.
ozge neden ag;liyorsun vs..girizgahtan sonra bak ne ben, ne baba, ne de sen bunu bilmiyorduk, taylanin ogrenmesi ne iyi olmus, yorgun oldugumuzda bizi rahatlatir.
haftaya sen de baslayinca sana da ogretecekler vs vs. gonlunu aldik.
neden ona oyle guzel seyler soylememisim! oysa tabii ki soyluyorum.
taylan dedi ki... ozge ben de bazen kiskaniyorum seni, bazen aglamak istiyorum annemler sana iyi davraninca, ya da sana bagirmayip bana bagirinca ama biraz bekliyorum, aglamam geciyor, unutuyorum!
hadi bakalim ayikla pirincin tasini...