1 haftadır siteye hiç giremedim. Geçtiğimiz Cuma günü oğlumun doğum günü kutlanacaktı yuvasında. Kar yağışı nedeni ile bugüne alındı. Pazar günü de evde aile arası ve birkaç arkadaşı ile doğumgünü kutlayacaktık. O da iptal oldu. Çünkü oğlum cumartesi günü karnım ağrıyor dedi. Doktora gittik.Mide-bağırsak enfeksiyonu dedi. Kar yuttu mu dedi. Veya herhangi bir eşyayı ağzına sürmesinden bulaşabilecek bir mikrop imiş. Aklınızda olsun bu aralarda salgın imiş.Görümcemin oğlunun yuvasından yazı gelmiş bu konuda. Mide bulantısı kesecek bir damla ile hafif bir antibiyotik verdi. İshal yoktu ama (sadece 2 kere istifra etti) olabilir dedi. Yani pasta gibi yağlı şeyler yasak idi. Mecburen iptal ettik evdeki doğumgününü de. Çocuk mum üfleyecek haftalardır evdeki pasta futbol sahası okuldaki kovboylu olacak diye beklesin sonra da yeme demek olmaz tabii ki. Artık haftaya bayramda yaparız. Ve en son olarak bugüne ertelenen doğumgünü de iptal oldu çünkü biz okula gidemedik. Dün akşam bağırsaktaki mikrop nedeniyle ateşi çıktı. Ne yapsak düşmedi.Ilık duş aldırdım.Sadece atlet ile yattı.1'er saat arayla 2 farklı ateş düşürücüyü toplam 3 kere almasına rağmen 40 dereceden aşağı indiremedik. Doktoru hastaneye dedi ama Barış gitmek istemediği için götüremedik. Çıplak olasa dışarıda da dondurucu soğuk olmasa kucaklayıp götürürdük ama öyle bağırıyordu ki. Ne yapacağımızı şaşırdık.
En sonunda aklımıza Med-line gedi.Aradık 10 dakika içinde geldiler. Onlar geldiklerinde Barış biraz kendinden geçmiş yatıyordu. Onu hiç korkutmadan tatlı tatlı konuşarak biraz ayılmasını beklediler. Önce oğlum karşı çıktı ama sonra sevdi herhalde (E.. adam o kadar şaklabanlık yaptı çocuğa) muayene etmelerine izin verdi. İçmek istemediği ilacı da oyunla içirdiler. Ateşi 38,5 oluncaya kadar beklediler. Bu arada bize de moral verdiler ve ateşle ilgili bazı izahlarda bulundular. Sonra gittiler. İçim rahatladı. Sonrasında bir güzel uyudu ve henüz ateşi tekrar çıkmadı. Oğluma davranışlarından ve bizi rahatlatmalarından dolayı onlara teşekkür ederim.
Kısacası oğlumun doğumgününde yaşadığı şanssızlık beni çok üzdü. Neyse bu cuma okulda gene kutlayacağız. Evdeki bayrama.
(Bu arada hediyemi vermiştim dün. Bayrama kutlarken yeni bir tane istemez inşallah)))
Bugün oğlumun gülen yüzünü görmek beni çok mutlu etti. Sabah sabah bana portakal suyu sıkıp getirmesi ise ağlamama neden oldu ama mutluluktan. Beni çok seviyormuş öyle dedi. Yarım yamalak sıkmış ama öyle tatlıydı ki.
Herkese sağlık dileklerimle,