Toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: beslenme

beslenme

Merhaba,
    yeni üye oldum ve umarım başarabilirim.sanki yanlış yapıyorum mesajım iletilmeyecek gibi geliyor.benim sorunum 5 aylık oğlumun emmeyi bırakması.zaten çok zor emzirdim bugüne kadar.son birkaç gündür tamamen bıraktı.süt de çok azaldı.kendimi çok kötü hissediyorum.vicdan azabı çekiyorum.aynı sorunu yaşayan başkaları da var mı?belki birşeyler paylaşabiliriz.çünkü paylaşıma ihtiyacım var.

Re: beslenme

sıkma canini. emzirmek baslibasina buyuk bir basari ve gurur duyman gereken bir caba. bebeklerini cok cesitli sebeplerden bir damla bile emziremeyen anneleri dusun. sen elinden geleni yapmissin. simdi bebisini, doktorundan aldigin tavsiyelerle, en saglikli sekilde diger besinlerle beslemeye devam et derim.

3. Re: beslenme

hoşgeldin arkadaşım..ben çocuk doktoruyum..kızımı ilk 5.5 ayı sırf anne sütü olmak üzere ancak 7 ay AYAKTA ZIPLAYARAK emzirebildim. yoksa hayatta tutmuyordu bile..
    çaba dediğin bi yere kadar..vicdan azabı yapacak bişey değil bu..uğraşmışsın, uğraşmaya da devam edersin..amma beslemek için artık bi sürü başka yol var allahtan di mi?o yüzden üzerindeki stresi daha da arttırmaya gerek yok..

(not:sağma makinası alıp bol bol kendini sağıp, uyarıyı arttırırsan ve beslenmene dikkat edersen iyi olabilir

Teşekkürler
    İnanın 5 aydır öyle çok sıkıntı çektim ki emzirmek zevk değil korku filmi oldu benim için.Hep reddedildim.Çevredeki insanlar da "aaa emmiyor mu çok erken bıraktırmışsın" deyince mahvoluyorum.herkese derdimi tek tek anlatamıyorum.kendimi yetersiz hissetmeme sebep oldu bu durum.Allah kimsenin başına vermesin.tüm annelere sabırlar dilerim.
    Berna01 yazdı:
    sıkma canini. emzirmek baslibasina buyuk bir basari ve gurur duyman gereken bir caba. bebeklerini cok cesitli sebeplerden bir damla bile emziremeyen anneleri dusun. sen elinden geleni yapmissin. simdi bebisini, doktorundan aldigin tavsiyelerle, en saglikli sekilde diger besinlerle beslemeye devam et derim.

keşke daha önce üye olsaymışım.çevremde annemden başka beni anlayan kimse yoktu.teşekkürler.
    tuni yazdı:
    hoşgeldin arkadaşım..ben çocuk doktoruyum..kızımı ilk 5.5 ayı sırf anne sütü olmak üzere ancak 7 ay AYAKTA ZIPLAYARAK emzirebildim. yoksa hayatta tutmuyordu bile..
    çaba dediğin bi yere kadar..vicdan azabı yapacak bişey değil bu..uğraşmışsın, uğraşmaya da devam edersin..amma beslemek için artık bi sürü başka yol var allahtan di mi?o yüzden üzerindeki stresi daha da arttırmaya gerek yok..

(not:sağma makinası alıp bol bol kendini sağıp, uyarıyı arttırırsan ve beslenmene dikkat edersen iyi olabilir

6. Re: beslenme

öncelikle hoşgeldin
    aynı sorunu bende yaşadım.meraketme bu gecici bi durum.çünkü benim emmeyi bırakcak diye korktuğum çocuk şuan 16 aylık ve deli gibi emiyor
    bebekler bi dönem sonra daha uzun aralıkla emme başlıyorlar bu sebeplerden biri olabilir ikincisi tat duyuları gelişmeye başlıyor farklı tatlar araya bilir sırf anne sütü alıyorsa ağzına arada tatması maksadıyla bişeyler sürebilirsin ve üçüncüsü ve onlar için en ağırı diş çıkarma sürecine girmiş olabilir
    sen ısrarla emzirmeye devam et fakat tamamen kesme
    görceksin düzelicek kafana takma bence sütün emmediği için değil stres yaptığın için azalıyor olabilir..