Yeşim_Yıldırım yazdı:
2 gündür yazıp yazmamayı düşünüyorum, yazmazsam kendime saygım kalmayacak
Bunu yazınca bazılarınız kızacak, bazılarınız kırılacak ama dediğim gibi bana çok ters gelen bir konuda sessiz kalırsam kendime saygımı yitireceğim.
Geçen gün bir forumda bir arkadaşımız , türk kadınları ile ilgili kendi gözlemini yazmış. Kişiselleştirmemiş, buradaki üyeleri isim vererek hedef almamış, kendi gözlemini genelleme yaparak yazmış.
Ama bazılarımız hemen savunmaya gaçti hatta (bence, çok cirkin)ağır kişsel hakaretlere varan cümlerle olayı kişiselleştirdi.
Hangimiz hayatımızda hiç (özellikle seyahatte olup, başka bir yerde kalıyorken)sütyen askılarımız kirli gezmedik??? İsmiyle cismiyle bu sitede bulunan bir arkadaşımızı, böylesi bir konuda , herkese açık ve herkesin okuyabileceği sitemizde alay konusu yapmak nasıl bir düşüncedir anlamakta gerçekten zorlanıyorum
- Bana türk kadınlarına hakaret etti, bu yüzden taşlanarak, alay edilerek dalga geçilmeyi hak etti demeyin. O zaman Aziz Nesin ; türklerin %60 ı aptal dediğinde, heleki sonrasında " yanılmışım çok daha fazlası" dediğinde, herşeyi hak etmişti, öylemi?????
- Açıkcası sitemizde bu şekilde (bence) çok yanlış , çirkin bir tavır olması beni üzdü
- Toplantılara katılma konusunda bundan sonra çok isteksiz olacağımı, çünkü orada arkadaşların benim herseyimi izleyip, ilerde aleyhimde kullanmak için hazırda tutuyor olacaklarını düşüneceğim.