Mesela ben kullanıyorum ama zararlarını okudukça huylandım. Acaba hatamı yaptım kullanmakla.Sizler kullanıyormusunuz?Bazen düşünmüyor değilim kablolu bağlantıya geçmeyi.Ama sadece bu değilki telsizle pc.tv herşey aynı maaleaef.
Mesela ben kullanıyorum ama zararlarını okudukça huylandım. Acaba hatamı yaptım kullanmakla.Sizler kullanıyormusunuz?Bazen düşünmüyor değilim kablolu bağlantıya geçmeyi.Ama sadece bu değilki telsizle pc.tv herşey aynı maaleaef.
Bence düşünmekle kalmayın mutlaka geçin. Kablosuz internetin zararlarıyla ilgili ciddi akademik çalışmalar var.
maalesef kullanmıyorum ama kullanmak istiyorum,
çok rahat oluyor bence, kaynım öle yaptı çünki
Notebook'unu her yere götürebiliyor..
Yakında yapacağım ben sanırım da zararları ne
ben ilk defa duydum da zararı olduğunu
Biz kullanıyoruz.Zararı olduğunu hiç duymadım.
Erken yaşlanmadan kansere kadar bir çok zararı olduğu hakkında çalışmalar var.Buna karşı çıkanlarda var tabi ama artık kime ve neye güveneceğimizi şaşırmız durumdayız.
bende kablosuz internet kullaıyorum..
ve çok ta memnumun
ne yazıkkı!
zararlarını duydum ama
artık ne desemki
cep telf,pc,televizyon,,,,
derken zaten hepsi mahvetti
bir eksik bir fazla diycem ama..
ben de kullanaıyorum..
ama zararlarını duymamaıştım hiç
amaaaan zaten herşey zararlı
evet kullaniyorum hatta su anda wlan baglantisinin sinyalleri yanimdan siyirip geciyor
benim zaten beni internetin dibine gömün gibi bir vasiyetim olustu
saka ama bende bu olumsuz gelismeleri duyuyorum, erken yaslanmadan cözümü bulunsa iyi olur. yoksa hepimizin sacina aklar düsecek burada.. pardon ciddi olamama gibi bir yan etkiside var herhalde )
Elektronik mühendisi bir arkadaşımız " evet zararlı ama ona bakarsan evde kullandığınız telsiz telefonlar daha zararlı " dedikten sonra kablosuz almaya karar verdik..
Bende alti aydir kullaniyorum zarari oldugunu hic duymamistim