Arkadaslar ozelıme attıgınız mesajları dıkkate alarak okuyamayanlar ıcın yardım yazısını tekrar yazıyorum.
Bır bebek var yardım elı bekleyen.Bır aıle var 5 kısıden olusuyor.Babaanne,dede,anne ,baba ve 2 aylık bebek.Babaanne hem seker hem tansıyon hastası.Dede kalp hastası.Anne evde hastalar oldugu ıcın calısabılecek durumda degıl.Bebek cok kucuk.Baba krızden dolayo ısten cıkarılmıs ve ılkokul mezunu oldugu ıcın ıs bulamıyor.Bır tanıdıgın yanına yerlestırdık ama oda sadece haftada ıkı gun gıdıyor.Aile cok zor durumda ozellıklede o kucucuk yavru.Ben sırkette arkadaslar arasında yardım topladım.Daha oncede yardım toplamıstım ama elımden daha fazlası gelmıyor.Sızlerden rıcam o yavrunun encokta bebek bezıne,mamaya, ıhtıyacı oluyormus.Anne duzenlı beslenemedıgı ıcın bebegını emzıremıyor.Ufakta olsa yardımlarınız onların kanayan yaralarına ılac olacaktır.Hepımız bır gun aynı durumda olabılırız.O yavrucak ıcın bızde bırseyler yapabılırız.Isteyenlerın ozellerıne hesap numarasını yazabılırım.Hepınıze gosterecegınız hassasıyet ıcın sımdıden tesekur edıyorum.
Unutmayalımkı,
Her ınısın bır yokusu
Her yokusunda bır ınısı vardır.
Sevgılerımle.Meral