ben yeni doğum yaptım eşimle beraber çalışıyorduk şimdi çalışmıyrum ama başlıcm fakat eşim sanki beni artık silik bir kadın gbi görüyor benimle bazı şylerş palşmıyor yada ban öyle gelyor
ben yeni doğum yaptım eşimle beraber çalışıyorduk şimdi çalışmıyrum ama başlıcm fakat eşim sanki beni artık silik bir kadın gbi görüyor benimle bazı şylerş palşmıyor yada ban öyle gelyor
benim esim degismedi halen bana cok duskun bence sen oyle saniyorun dogum psikolojisi bu bence zamanla oyle olmadigini anlayacaksin rahat ol
Hayır. Çünkü eminim oda şu anda baba olmanın ona verdiği karmaşık duygular içindedir. Zamanla düzelecektir.
kocalar değil biz değişiyoruz.herşey batıyor.
düzeleceksin merak etme
kısa bir süre iki çocucuğumda da eşimde o şaşkınlığı yaşadı ama atlattı. merak etme geçer
Kendine güvenini kaybetme.Belkide farkında olmadan sen değişmişsindir.Bebişinle ilgilenmekten eşine uzak kalmışsındır o da bunun nazını yapıyor olabilir...
Unutma erkeklerinde çocuklardan bir farkı yok
Doğum sonrası hormonlar nedeniyle farklı düşüncelere girebiliyoruz. Bazen erkekler düşünceli davranmaya çalışırken abartabiliyor. Bazende (bunu ben yaşadım) erkekler kendilerini dışlanmış hissettikleri için kendilerini arka plana itiyorlar.
Kendine biraz zaman tanı herşey yoluna girecek...
Benimki değişmedi...
Hormonlarının etkisiyle hassas bir dönem geçiriyorsun, bir süre sonra herşey yoluna girer endişe etme