1. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 49 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Bugün neler yaptiniz:)

Ay cok merak ettim bir gününüz nasil geciyor özelikle hafta sonu mesela bugün neler yaptiniz nerelere gittiniz yoksa bütün gün evdemiydiniz evdeyseniz neler yaptiniz
    Ben hafta sonu gelince söyle bir sinirlerim tepemde olur cünkü tüm ev halki evde oldugu icin evlerde ona göre dagilir nerden ne topluycagimi sasiririm artik bu yüzen her hafta sonu kocayi bosarim tabi lafin gelisi esim öyle der yaf hatun 21 senedir bosayamadin beni gitti
    Ama bugün cok keyifli bir gündü sabah cocuklarim bana kahvalti hazirlamis cok sevindim Selinle biraz parka gittik hava sabahtan cok güzeldi yine bozdu sanki sonbahar havasi burda siz bize sicak havalardan gönderin olmazmi hatta carsamba günü 15 derece olacakmis ühü ühü arkadasimin dogumgünü vardi oraya takildim biraz simdi burdayim siz neler yaptiniz nerelere gittiniz fazla gezenler anlatmasin evde oturanlar yazarsa daha makbule gecer

Re: Bugün neler yaptiniz:)

Gunseli,

Bana da aynisebepten dolayi haftasonlari geldikleri icin, kendimi alisveris merkesine attim bir saatligine. Sushi yiyip, kitap okuyup geldim.

Sabah ailece 7 km. yuruduk bir de.

Daha 3 bile olmadi saat burada. Bakalim gunun geri kalaninda neler olacak?

Sahın köründe hastanedeydim, sonra pazra gittim, ekmek alıp eve dndüm.

Kahvaltı hazırladım.

Çok rüzgar vardı, havuza giremedik.
    Yeni alışveriş merkezleri açıldı, onlara gittik. Bana pembe ortanca aldık, çok severim.

Sonra eve geldik.

Kızımla film seyrettik, onu yatırdım, uyuyor.

Babası king oynuyor, gıcık..

Pek dinlenemedim.

Serendipity yazdı:
    Gunseli,

Bana da aynisebepten dolayi haftasonlari geldikleri icin, kendimi alisveris merkesine attim bir saatligine. Sushi yiyip, kitap okuyup geldim.

Sabah ailece 7 km. yuruduk bir de.

Daha 3 bile olmadi saat burada. Bakalim gunun geri kalaninda neler olacak?

Sanadami geliyorlar hafta sonu iyi yalniz degilmissim

tv karşısında oturup haber aradım akşama kadar ağladım hiç durmadan,barış akarsu için.eşim balığa gitti geldi uyudu horul horul.alpiş hiç durmadan ağlayıp,bozuk olan moralimi dahada bozup,sinirlerimi zıplattı.berbattı yani.

ayy arkadaşlar ben böyle yazıyorum ama,bu kızda kafayı barışa takmış demeyin.her dakka her dakka onu yazıyo demeyin.bilmiyorum ama çok üzüldümde onda.sıktıysam özür arkadaşalr.öptüm.

uzun süredir ilk kez bugün 11 de kalktım markete gittim, kahvaltılık bir şeyler aldım. gazete okuyarak eşimin ben marketteyken hazırladığı kahvaltıyı yaptık. bu arada çeşitli vaatlerle oğluma da birkaç lokma yedirdim. kahvaltıdan sonra 1 adet büyük boy halıyı üçümüz yıkadık, ardından o hızla mutfağın tabanını yıkadım,birkaç cam yıkadım(silmedim çünkü yıkamak daha kolay oldu) gün boyu 3 kez çamaşır attım ve serdim. lavaboları fırçaladım.yemek yaptım, oğlumun keyiflerini güttüm(kendileri sürekli sorun çıkarırlar da)bir yığın çamaşır dürdüm.bir yandan da internette sörf yaptım. bu tatil ancak iş yapmaya yarıyor.

8. Re: Bugün neler yaptiniz:)

Sabah kalktık ve hafif bir kahvaltı yaptık...

Sadece simit ve peynir yedik...

Eşimin boğazı şişik...

Simit ve peynir alma işini ben üstlendim o yüzden...

Birce ile 10 çeşit peynir seçtik.

Çok keyifliydi,kızım gurme gibiydi.

Bugün 3 kez anneme pansuman yapmaya gittim...

En son gidişimde Birce'yi orada bıraktım isteği üzerine...

Mert ile istop oynadık,boyama yaptık,birbirimize masal anlattık...

Ben yemek yaparken çocuklar da yardım ettiler...

Cemile'nin tarifini verdiği çikolata toplarını neredeyse tamamen onlar yaptı.

Eşime bol bol sıcak limonata yaptım ve onlar uyurken film izledim...

Akşama doğru arkadaşım kahve içmeye davet etti...

Eşim rahat uyusun diye Mert'i de alıp oraya gittim...

Saat 9'da Mert'i uyuttum,eşimi uyandırıp ilaçlarını içirdim ve şimdi buradayım.

Esra_Aytekin yazdı:

Sabah kalktık ve hafif bir kahvaltı yaptık...

Sadece simit ve peynir yedik...

Eşimin boğazı şişik...

Simit ve peynir alma işini ben üstlendim o yüzden...

Birce ile 10 çeşit peynir seçtik.

Çok keyifliydi,kızım gurme gibiydi.

Bugün 3 kez anneme pansuman yapmaya gittim...

En son gidişimde Birce'yi orada bıraktım isteği üzerine...

Mert ile istop oynadık,boyama yaptık,birbirimize masal anlattık...

Ben yemek yaparken çocuklar da yardım ettiler...

Cemile'nin tarifini verdiği çikolata toplarını neredeyse tamamen onlar yaptı.

Eşime bol bol sıcak limonata yaptım ve onlar uyurken film izledim...

Akşama doğru arkadaşım kahve içmeye davet etti...

Eşim rahat uyusun diye Mert'i de alıp oraya gittim...

Saat 9'da Mert'i uyuttum,eşimi uyandırıp ilaçlarını içirdim ve şimdi buradayım.

Esracigim esine gecmis olsun acil sifalar bak simit dedin canim cekti simdi

Dün Alaz'ı diş doktorunaa kontrole götürdük. Herşey yolundaymış. Sonra Ayrıldık. Alaz babasıyla, kendisine dvd ve oyun alışverişine gitti. Ben eşimin ablasıyla buluştum alışveriş yaptık. Eve döndüm. Saat 9 olmuştu zaten. Alaz' a yemek falan derken zaman geçti. Sonra da geceyarısı bugün için ütü yaptım.

Bugün de eşimin çalıştığı sektörün düzenlediği bir tekne gezisine gittik. Tam gün teknedeydik. Poyrazköy' de inip dolaştık çok az. Alaz' a değişiklik oldu asıl. Başka çocuklar ve ortada dolaşan onlarla ilgilenen animatörler de vardı. Biz de çok zamandır görmediğimiz arkadaşlarımızı görmüş olduk. Aslında bugünkü organizasyon her yıl düzenlenern bir piknik ama kene sebebiyle bu yıl tekneye çevirmişler..