Bilenler bilir ..Oglum'u yuvaya verebilmek icin az gezmedim Nereye gitsem içime sinmeyen bir şey oluyordu .Encokda "yapmaciklik" ve sahte gülümsemeler vs beni uzaklaştiriyordu gezdigim yerlerden .
Çok iyi dedikleri yerlerde bile ,beni uzaklaştiran birşey olmuştu
Sonunda bir yere karar verdim ve oğlum oraya başladi biliyorsunuz
İlk birkaç gün güle oynaya giden oglum ,sonraki 1 haftalik donemde aglayarak gitmesine ragmen ,sabirli ve kararli oldum Çünkü yuva sahibi hanim , ogretmeni ,ve psikolog la işbirliği icindeydik .
-sabirli ve kararli olun dediler ..
ve başardik ..Oglum hastayken birkaç gun okula gondermedim ama ,her sabah "ben okulumu özlediiimm" " öğretmenimi cok seviyoruuum" diyordu .
Hasta diye evimize ziyarete geldi öğretmeni..Müdüre hanim hergun tlf acip sordu
Oğlumu okula birakmaya gittiğimde,
-gel bi kahve içelim Demet hanim diye odasina davet ediyordu Müdüre hanim .
O arada ,ben hep diger cocuklarla ilişkilerini vs hep gözlemliyordum
herşey tam istediğim gibiydi ..Yapmacik insanla -sahte gülüşlü yüzü maskeli insani iyi ayirt ederim
Anneler gününde programlari oldu .Orada oğlumun arkadaşlarina ,öğretmenlerine sicak davranişlari beni çok mutlu etti.Hemen kaynaşmişlardi..Öğretmeni ve Müdüre hanim ,bütün çocuklari bir anne gibi sevip ,kucagina aliyorlardi.Oğlum ,bir sorunu olduğunda ,anne ve babasi orada oldugu halde hemen öğretmenine koşuyordu .
-Ayfer öğretmenimmm,ben susadiimm . vs gibi
Babasiyla ben çok mutlu olduk
Mutfaklari tertemiz ve herşey steril ..Hangi çocugun neyi daha çok sevdiğini biliyorlar..
Yemegini sevmeyen ,yemeyen bir çocuk varsa ,annesine bildiriyorlar
Tam olarak anlatamiyorum aslinda :roll: ama içim cok rahat ..evime cok yakın olmasida daha bir artisi ..
Ama en önemlisi oğlumun orada mutlu olmasi
Bakalim Eylülde oradan nasil ayiracagim..şimdiden onun sıkıntısını yaşiyorum