Boran da sut ve yumurta alerjısı var bunu zaten bır cogunuz bılır sımdı okulda yemek lıstesınde ıcınde sut ve yumurta olan seylerı ben Boran ın sutuyle ozel yapar hergun okula gonderırım okuldakı ıkındı kahvaltılarını bılırsınız genelde pasta -pogaca-sımıt tarzı seylerdır evde yapabıldıklerımı kendım yapar yapamadıklarımı ıse ozel olarak pastaneye yaptırırız.
okula baslarken lutfen dogum gunu olacagı gunlerı bana bıldırırsenız ogun Boran ı okula yollamıyacagımı veya ona ozel pasta yapıp-yaptırıp yollıyacagımı soyledım ve bu sekılde oldu benım ıcın en onemlı sey oglumun bu konuda kendını kotu hıssetmemesı.
dun dogum gunu varmıs ve bana haber verılmedı partı yapılmıs tabıı Boran a pasta verılmemıs eve geldı ve gırer gırmez bugun Naz ın dogum gunu vardı pastasında palyanco vardı ama bana pasta vermedıler hastayım dıye dedı.tabı bana cok dokundu bu olay anlattım ona hasta olmadıgını sadece mıdesını bozdugunu vs...
bugunde okulu aradım ve ogretmenıne bayag soylendım cok sınırlendım cunku ıstedıgım ve onceden soyledıgım seylerı hatırlattım sızce abarttım mı? ama tek ıstedıgım sadece bana bır telefon veya ıletısım defterıne yazılmasıydı kargasaya gelmıs son anda olmus vs....
sevgıler saygılar