eşim para harcıyarak benden intikam aldıgını düşünüyor
haddım olmayarak bır kaç önerı versem.babam35 yazdı:
önce sebebını sorsana.. neden böyle yapıyor muş...
konuşmayı dene bence
bence ona bırde hedıye al ona deger verdıginı göster
onun yanında paranın 2. planda oldugu anlasın
aman aman çok para kazanan bir insan değilim zaten hediye konusunda haklı olabilirsin belki para hep en sondadır bizdebaran-ist yazdı:
haddım olmayarak bır kaç önerı versem.babam35 yazdı:
önce sebebını sorsana.. neden böyle yapıyor muş...
konuşmayı dene bence
bence ona bırde hedıye al ona deger verdıginı göster
onun yanında paranın 2. planda oldugu anlasın
iç dünyasında intikam olan kadını ben bilirim.
intikamdan önce bazı aşamalar vardır.bu aşamalarda erkek,yeterli çözümü sunuyorsa intikama gidilmeyecektir.
önce bir sorun var ki,intikam söz konusu.öyleyse sorun konuşulmalı,araştırılmalı,empati kurularak çözüm mantık ve duygu ile ve berberce bulunmalıdır.
az yaşam süresinde üstüste ve çok fazla anlaşmazlık varsa,ve bunların hepsine ayrı çözümler bulmaya ne zaman ne de insanın hali elvermiyorsa,genel bir müşterek duygusal ve mantıksal kurallar çerçevesinde eşlerin hissetmesi,düşünmesi,davranması,konuşması sağlanmalıdır.
böyle genel çözümlere ulaşılmamışsa,benim de 1senedir yaptığım gibi,olur-olmaz alış-verişlerle intikam denmese bile,kendini deşarj etme yoluna gidebilir kadın.
e,biz neden yapmıyoruz?diyen erkeklere şöyle cevap verilebilir: kadın duygusal bakımdan yoğun,hassas,yalnızlığa ve anlaşılmazlığa daha tahammülsüz bir yaradılıştadır da ondan.
şimdi ben hergün,bir türlü çözemediğimiz konular üzerine konferanslar mı versem,yani 'çene mi yapsam' daha uygun olur,yoksa kimseye zararım olmadan para harcasam mı?
2.şık,değil mi?
özetle,çözümsüz bırakılmış kadın kendi çözümlerini üretir de diyebiliriz.
Merak ettim Çok yeni üyesiniz, bu forumu eskilerden nasıl bulup çıkarttınız? Çok mu aradınızangel81 yazdı:
intikamdan önce bazı aşamalar vardır.bu aşamalarda erkek,yeterli çözümü sunuyorsa intikama gidilmeyecektir.
önce bir sorun var ki,intikam söz konusu.öyleyse sorun konuşulmalı,araştırılmalı,empati kurularak çözüm mantık ve duygu ile ve berberce bulunmalıdır.
az yaşam süresinde üstüste ve çok fazla anlaşmazlık varsa,ve bunların hepsine ayrı çözümler bulmaya ne zaman ne de insanın hali elvermiyorsa,genel bir müşterek duygusal ve mantıksal kurallar çerçevesinde eşlerin hissetmesi,düşünmesi,davranması,konuşması sağlanmalıdır.
böyle genel çözümlere ulaşılmamışsa,benim de 1senedir yaptığım gibi,olur-olmaz alış-verişlerle intikam denmese bile,kendini deşarj etme yoluna gidebilir kadın.
e,biz neden yapmıyoruz?diyen erkeklere şöyle cevap verilebilir: kadın duygusal bakımdan yoğun,hassas,yalnızlığa ve anlaşılmazlığa daha tahammülsüz bir yaradılıştadır da ondan.
şimdi ben hergün,bir türlü çözemediğimiz konular üzerine konferanslar mı versem,yani 'çene mi yapsam' daha uygun olur,yoksa kimseye zararım olmadan para harcasam mı?
2.şık,değil mi?
Yeşim_Yıldırım yazdı:
Merak ettim Çok yeni üyesiniz, bu forumu eskilerden nasıl bulup çıkarttınız? Çok mu aradınızangel81 yazdı:
2.şık,değil mi?
hakikaten yaa..
benim bile bir yıgın bilmedigim var siteyle ilgili kac yıllık uyeyim, artık sormayada utanıyorum bu saatten sonra
Bende diyorum bu forum bana hiç yabancı gelmiyor diye
bebek uyuyor uzun uzun vakit bol.
valla hiç aramadım.bebek uyuyor.eşim -her zamanki gibi -uyuyor.moraller bozuk. olacağı bu işte,naparsınız?
Hala merak içersindeyim; ama artık yatacağım, merakımı yarın gideririm O tarihe kadar geriye doğru bütün forumları okudunuz mu? Okuduysanız onca forum içersinde başa almak için niye bu forumu seçtiniz? Bu forumda ilginizi ne çekti?angel81 yazdı:
valla hiç aramadım.bebek uyuyor.eşim -her zamanki gibi -uyuyor.moraller bozuk. olacağı bu işte,naparsınız?