Arkadaşlar ben 1 adet aldım deneme amaçlı . Yapı marketlerde bulabilirsiniz ürünü .
6-7 adet yastığı poşetin içine koydum poşetin kenarlarını kapattım itina ile ve elektrik süpürgesini çalıştırdım kapağın üstüne tuttum sonuç olarak en ince olabilecek hale geldi benim yastıklar. Kaldırdım hepsini.
Şimdi kırışıklık olmuyormuş bildiğim kadarı ile (öyle diyorlar), rutubet ya da böcük möcük de olmuyormuş, eşyalar toz da olmuyormuş.
Bunları ancak uzun süre sonra yastıklardan birisine ihtiyacım olursa açarsam poşeti size söyleyebilirim.
Kullanılmasını tavsiye edermiyim eveeet ederim.
Özellikle de yazlık kışlık ayırırken çok işinize yarar mı evvveeeet çok yarayacaktır.
Yorganlarınızı yer kaplamadan nereye koyacağım diye düşünmekten kurtarırmı sizi kensiinlikle kurtarır.
-----------------------------------------------------------------
Şu kadın kısmından korkulur vallahi
Nurdan bir fikir vermişti diğer forumda hemen uyguladım .
Çöp poşetine koydum bazı eşyaları ve vakumladım sonuç muhteşem oldu.
ucuz ve pratik .
Hepimizin elinde çöp poşeti vardır mutlaka eşyaları koyuyorsunuz içerisine poşatin uçlarını nurdan'ın dediği gibi bağlayacakmış gibi tutup ortasından süpürgenin ucunu da eşyaya bastırıyorsunuz ve makineyi çalıştırıyorsunuz poşet küçülüp eşyalar vakumlandıktan sonra dikkatlice hava almayacak şekilde süpürgeyi çıkarıp güzelce ağzını bağlıyorsunuz.
Denemesi bedava arkadaşlar aramayın bu poşetleri orada burda çöp poşetini deneyin.