Toplam 9 sonuçtan 1 ile 9 arasındakiler gösteriliyor.

Ot gibi yetişen nesiller İSTEMİYORUZ!!!!

hatta çocukları cam fanusa koyalım ne dersiniz!!!!Hiç et yedirmeyelim, sonuçta bir hayvanın oldüğünü bilecekler.Yapmayın herşeyi yasaklamakla ne yapabilceğinizi düşünüyorsunuz????An haber bültenlerini de yasaklayın o zaman!!Gazetelerin kapısına kilit vuralım haadi yapmayın siz çocunuza kılıç sallamayı öğretin bırakın neyi kesiceğini o düşünsün!Hem ben Charizardim diyen çocuğun İstanbul Kanatlarımın Altında filminden etkilenmediği ne malum!!!!!!!!Millete bak yanı başımızda savaşın vahşetin alası oluyo çıt yok pokemona ona buna gelince vahşet!Anlamadım gitti valla milleti ya!Belki bu hiç bi yere ulaşmaz ama bizde kampanya başlatcaz!Ot gibi yetişen nesiller İSTEMİYORUZ!!!! :-x Kusura bakmayın barut gibiyimde!!!!O ZAMAN COCUKLARINIZA YARARLI OLANLARI İZLETTİRİN!HEM ASLAN KRALI ORJİNAL Mİ ALDI ACABA O ANNE!!!At GÖZLÜKLERİ istemiyoruz!!!!!!!!!!_____________

Re: Ot gibi yetişen nesiller İSTEMİYORUZ!!!!

ehe konudan koptu ama tv deki programlarla ilgiliydi bu

3. Re: Ot gibi yetişen nesiller İSTEMİYORUZ!!!!

harbiden bune böyle çocuk size gelip şöyle mi diyecek

-anne pikaçu rakibini öldürdü çok korkuyorum altıma yapacam böhöheöehöehö!!!

şu ırakta insanlar öldürülüyor yada ne bilim televizyonlarda tecavüz haberleri kreşler önünde fuhuş yapanlar gösteriliyor! bence abartmayın!!! ozaman haberleride kaldıralım :-x

4. Re: Ot gibi yetişen nesiller İSTEMİYORUZ!!!!

arkadas!
    ooyle yirtik dondan firlar gibi nooluyo :-x

herseyin bir adabi var, gidin baska sitelere sacmalayin, huzurumuzu da kacirmayin, burasi sizin at kosturacaginiz bir mekan degil, yanlis yere gelmissiniz...

biz cocuklarimiza neyi seyrettirecegimizi sizden ogrenecek degiliz, hem sizin cocuk egitiminden ve psikolojisinden bir halt anlamadiginiz gun gibi ortada...

ben sakin gorunuyorum belki resmimden ama sizi buralarda sacmalarken gorursem bir daha, yazacaklarimdan ben mesul degilim!!!

insan gibi yazmayi ogrenin oncelikle!

ayrica icimden bir ses yukardaki siz ikinizin ayni muhtesem kisilik oldugunu soyluyor??

bir bakın lütfen

özellikle kişiliğim hakkımdaki görüşlerinize teşekkür ediyorum...ve sizi öbür topic deki yazıları okumanızı tavsiye ediyorum!!Ana haber bültenlerini vahşet var diye yasaklamanızı rica ediyorum!At gözlüklerini bir kenera koyup olaya 10 yaşındaki bir erkek (veya daha büyük) çocuğu şeker kız Candy izlerken hayal etmenizi rica ederim!!!!
    Saygılarımla
    Nameless One

Aaaa takmissiniz bir AT GOZLUKLERINE burada kimsenin at gozlukleriyle birseye baktigi falan yok.. Lutfen gidin kampanyanizi baska yerde acin...Direk haber bultenini arayin o zaman rahatsizliginiz buysa canim..Allah allah insanin aksam aksam asabini bozmayin..Burasi size uygun degil..Hadi baska kapiya arkadasim...

gözklükler

at gözlükleri genel bir tabirdir ve sabit düşüncleri simgeler yani sizinkiler gibi

Fazla oluyorsunuz ama
    Siz beni ne derece taniyorsunuzki bu yargiya varabiliyorsunuz....Siz once takintilarinizi bir kenara birakin ve insan gibi yazin..Alayci suzlayici tavriniz hic ama hic hos degil..Siz kendinizi tanitmaktan bile acizsiniz Aman yaa kimlerle ugrasiyoruz..Neyse Bye canim

9. ...........

bu LDS li pardon LDM li kişilik kimdir acaba