Kuzenim 3 aylık hamile.Akraba evliliği yaptığından dolayı branşında iyi bir Kadın hastalıkları ve Doğum uzmanı tavsiye ederseniz mutlu oluruz. En kısa zamanda yazılarınızı bekliyorum.
Kuzenim 3 aylık hamile.Akraba evliliği yaptığından dolayı branşında iyi bir Kadın hastalıkları ve Doğum uzmanı tavsiye ederseniz mutlu oluruz. En kısa zamanda yazılarınızı bekliyorum.
benim dpktorum özel goztepe hastanesinde calisiyor .
Adı Fatih Esen.
mukemmle bir doktor .genc ve zeki .
cok basarılı .
bir suru doktora gittim .babnan en cok guven veren ve rahatlatan Fatih Bey oldu .
Eger Avrupa yakasındaysan ,DR Herman İşçi yi tavsiye ederim .( avrupa hastanesinin doktoru )
oda mukemmel bir doktor .
Bende fatih medıkal park'ta çalışan Ayşegül Sofuoğlu'nu tavsiye ederim harika bir dr harika bir insan...
amerikan hastanesinde alper mumcu ve cengiz alataş grubunun en iyilerinden...kesinlikle pişman olmazsınız.okeylenirse tlfnlarını verebilirim.geçmiş olsun.nice senelere
Merhaba,
Dr. Cihangir YILANLIOĞLU, İstanbul Memorial Hastanesi Kadın Doğum Bölüm Başkanı Dr.' umun bilgilerine son derece güvenirim...
Sizede tavsiye edebilirim.
Sevgilerimle
Ben sorunlu ve çok yüksek düşük yapma riski olan bi hamileleik dönemi geçirdim. Bi doktor tavsiye ettiler hakikatten Ayşegül hanım çok meşhur ve çok tutulan bi doktor. Fatihte eski adı Sultan hastanesi olan yeni adı Medical Park Hastanesi Ayşe gül Sofuoğlu kadın doğum uzmanı. Giderseniz göreceksiniz kapı herzaman kalabalık ve genelde dini kesimin gittiğibi hastane Ayşegül hanım da kapalı bi bayan. Benim için önemli olan iyi bi doktor olması ayrıca doğumu da kendi gerçekleştirdi( ben mecburen sezeryan) Çok bilgili bi bayan tavsiye ederim.
bir bayan doktor önrecegım birsen tursun kartal umut hastanesi bir digerıde acıbadem kadiköyde cem ayhan bey
Ben de Medikal Park Hospital'de Ayşegül Sofuoğlu'nu öneriyorum.Benim sorunlu hamileliğimde bana her anlamda destek oldu doğumumu da o yaptırdı.Tavsiye ederim.
Ben Türkiyedeyken Findikzade Özel Istanbul Sehir hastenesinde dogum yapmistim (sezeryan). Besiktasta özel muayenehanesi vardi. Doktorum da Müzeyyen Tekin idi. Cok memnundum ve cok seker bir kadindi. Yurtdisinda egitim görmüs.
Prof. Dr. Tarık Altınok kesinlikle tavsiye ederim. İstersen numarasını verebilirim, muayenehanesi Şişlide.