Yaz için sezonluk iş yapmayı planlıyorum.
Çocuk kıyafeti satışı olabilir,bununla ilgili tekstil sektöründe bilgi sahibi,iş sahibi arkadaşlardan yardım rica edecektim.
Nerden alırım,bu işlerin yeri neresidir,nasıl yürür bu işler)
Çocuk kıyafeti satışı olabilir,bununla ilgili tekstil sektöründe bilgi sahibi,iş sahibi arkadaşlardan yardım rica edecektim.
hımm havlu bornoz istersen veririk ama bebek ve çocuk için istersen yardımcı olabilirim. Tanıdık firma mevcutturcanom yazdı:
ne istiyon tam olaraktan,satış mı yapacaksın, bizim firmamız var ama şişko beden yapıyo,anne bedeni olar mı
şişko bedeni ben istiyom
Zeynep 2 dk. boş durbe güzelim..canom yazdı:
canom ben bayan üst grub satıyorumm ama burda bebekçilerde var.. mahmutpaşa,merter,zeytinburnu buralarda turla neler var neler.. ben zeytinburnundayımm beklerimm efemmm
ay kız ne badyler var elimde
sen balık etlisin bizdeki hakiki şişkolar için.cigdemay yazdı:
şişko bedeni ben istiyom
siparişleri ne zaman vereceğiz.
msn adresin ya da gmail kullanıyormusun özelime atarsan konuşalım.PUSAT yazdı:
canom ben bayan üst grub satıyorumm ama burda bebekçilerde var.. mahmutpaşa,merter,zeytinburnu buralarda turla neler var neler.. ben zeytinburnundayımm beklerimm efemmm
ay kız ne badyler var elimde
Böyle bir forum açmak için girdim siteye,madem sen açtın ben de devam edeyim.
Kızları yarın kreşe veriyorum,eşim sana ufak bir dükkan açayım dedi.O da çok masraflı olur diyorlar,bende aynen senin gibi iç çamaşırı,bebek kıyafetleri vs satayım bişeylerle meşgul olayım diyorum.Nerden nasıl başlıyacağımı bilemiyorum.Banada fikir verin